Sayfa 937/993 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 7,489 - 7,496 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan : Dünya küçülürken biz üreterek büyüdük .

Erdoğan : Ya faiz kur enflasyon denklemine uygun kısıtlamaya gidecektik yada istihdam odaklı yeni bir yola gidecektik . Biz tercihimizi vatandaşımızdan yana kullandık .

Erdoğan : Vatandaşlarımızın en düşük maliyetle Dogalgaz kullanmasını sağlıyoruz

Erdoğan : Krizden pozitif ayrışma stratejimizi başarıyla uyguluyoruz .

Erdoğan : Diğer ülkelerden pozitif olarak ayrışıyoruz
    Burada ifade edilenlerin tumu yalan.

Tek bir paragraf bile dogru degil.

2.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Memlekette durust adam mi kaldi, banka durust olsun.
    Yani ona bankanın dürüst olmaması veya memlekette dürüst adam kalmaması demeyelim de, vatandaşın işçisi memuru çiftçisi, sahipsiz kalması diyelim.

'Kenan Evren yargılansın' ile 'Sendikalar kaldırılsın' ı aynı pakete sokup oylattılar bu ülkede...

Çiftçinin sahipsizliği en nihayetinde tarım ve hayvancılık sektöründe çöküşe yol açtı, saman dana ithal ettik, yem fiyatları fışkırdı yumurta uçtu..v.s. v.s...defalarca konuştuğumuz konular...

Vergi affına gelince, düşük faizli yüksek meblağlı kredi deyince istikamet başka, kemer sıkın, dişinizi sıkın, elinizi taşın altına biraz koyun denirken başka....

Geçen bi arkadaş yazdı, sonra hemen arkasından da sildi niyeyse, sosyalizm komunizm gelsin ülkeye demiş, tam yazacaktım silince yetişmedi, merak etme sosyalizm de komunizm de gelse şu anki titanlar Komunist Parti Yüksek Konsey Üyesi filan olurlar, biz elimizde kürek hayvan boku küreriz yoldaşlık şarkıları eşliğinde....düzen ve düzülen değişmez...diyemedim..içimde kaldı, demiş oldum sayın

3. Hastane sistemi süper ilaç için biyokimya testi verdim hepatit için ama sistem çökmüş sonuçlar çıkamadı ben şimdi bir daha mı muayene olacağım sonuçları almak için işi gücü bıraktık nerede bu devlet nerde bu millet aslında bu sıcakta şeytana uyup bende dellenebilirdim du bakalım tekrar kan vermek için randevu al derlerse o zaman bakacağım duruma

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Hastane sistemi süper ilaç için biyokimya testi verdim hepatit için ama sistem çökmüş sonuçlar çıkamadı ben şimdi bir daha mı muayene olacağım sonuçları almak için işi gücü bıraktık nerede bu devlet nerde bu millet aslında bu sıcakta şeytana uyup bende dellenebilirdim du bakalım tekrar kan vermek için randevu al derlerse o zaman bakacağım duruma
    Sistem dediği internet üzerinden çalışan sonucu gösteren kısmıdır, yerel ağda duruyordur tahlil sonucu laboratuvar v.s. gelen kanın testini yapıp girmiştir yok komple sistem çökmüşse de not almışlardır gelince girerler, kısa sürede düzeltirler bence oluyor öyle bazen, zaten tahlil sonucuna göre ilaç yazdıracaksanız gitmeniz gerekir, gidince sonucu da öğrenirsiniz, negatifse de belki başka test yaparlar bilemiyorum geçmiş olsun...

5.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Yani ona bankanın dürüst olmaması veya memlekette dürüst adam kalmaması demeyelim de, vatandaşın işçisi memuru çiftçisi, sahipsiz kalması diyelim.

'Kenan Evren yargılansın' ile 'Sendikalar kaldırılsın' ı aynı pakete sokup oylattılar bu ülkede...

Çiftçinin sahipsizliği en nihayetinde tarım ve hayvancılık sektöründe çöküşe yol açtı, saman dana ithal ettik, yem fiyatları fışkırdı yumurta uçtu..v.s. v.s...defalarca konuştuğumuz konular...

Vergi affına gelince, düşük faizli yüksek meblağlı kredi deyince istikamet başka, kemer sıkın, dişinizi sıkın, elinizi taşın altına biraz koyun denirken başka....

Geçen bi arkadaş yazdı, sonra hemen arkasından da sildi niyeyse, sosyalizm komunizm gelsin ülkeye demiş, tam yazacaktım silince yetişmedi, merak etme sosyalizm de komunizm de gelse şu anki titanlar Komunist Parti Yüksek Konsey Üyesi filan olurlar, biz elimizde kürek hayvan boku küreriz yoldaşlık şarkıları eşliğinde....düzen ve düzülen değişmez...diyemedim..içimde kaldı, demiş oldum sayın
    Kleopatra ve Sezar dan beri herkes dünyayı yönetmek istiyor.Zamana uygun bir sistemi getiren başarıyor sadece sonuda bir izim getirererek.

Everbody wants rule the world.
    https://www.youtube.com/watch?v=EKb4sEmm0rg
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

6.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Kleopatra ve Sezar dan beri herkes dünyayı yönetmek istiyor.Zamana uygun bir sistemi getiren başarıyor sadece sonuda bir izmim getirererek.

Everbody wants rule the world.
    https://www.youtube.com/watch?v=EKb4sEmm0rg
    İnsan doğası değişmiyor, adam Audiye binecem diye tutturdu, dubleks özel tahsisli konutta oturuyormuş, evde yardımcılar, İngiltere'den ev almış...abicim milletvekili, vali, müşteşar, general, hakim savcı maaşları belli ülkede, nasıl???? Bir diğeri hayatımda ilk defa 7 yıldızlı otele gittim diye savunmuş kendini, abicim matematiksel olarak anormal bi durum yok evet gidememen gerekiyor keşke gitmeyeydin o lekeyi yemeyeydin....

Dinin öncelikle ahlakı getirmesi gerekmiyor muydu?

Valla benim kafa rahat, cehennemde bunlardan yer kontenjan kalmaz bize, iki rakı üç bira gençlikte bir iki kaçak et, nolacak yani, bir iki ay yatar çıkarım, onlar düşünsün

7. Devletin kan testi sonuclarina guvenmeyin. Ayni hafta icinde hem ozel hem devlette kan testi yaptirdi bi arkadas. Bazi degerler cok farkli cikinca ozel hastanedeki hemsireye sormus neden boyle farkli diye.

Hemsire demiski devletteki cihazlarin kalibrasyon ve ayarlari yapilmiyor sonucta devlet

Ikincisi referans degerleri farkli olabilir demis ama burasi dogru degil referans degerleri ayniydi

Tek ihtimal kaliyor kalobrasyon ve ayar. Birde devletteki makinelerin eski olmasi

8.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku

yukarıdakilere kesinlikle katılırım . Geçenler de arkadaşlara da dedim ,Ülkenin temel sorunu sendika sorunu , gerçek sendikacılık esasen en önemli denge unsurudur , sendika nin varlığıni bırak ne olduğunu bilen insan kalmadı ülkede.

Evet bugün ortada cnn ve habertürk te maval okuyanlar bi anda Ey Özgürlük şarkısıyla karşımıza çıkabilirler.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Sayfa 937/993 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •