2.921 den
bugün 1 parti short vuruşumu yaptım
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
VIX (piyasalardaki korku) endeksi 13 temmuz'dan bu yana düşmektedir ve 34 lerden 20'lere kadar gerilemiştir.Teknik olarak bakıldığında VIX endeksinin 18-16 aralığında dip yaptığı ya buradan yukarıya çıkmaya başladı görülmüştür yani 18-16 aralığı aslında bu endeksin çok sağlam destek noktasıdır. Buradan tekrar yukarıya bir hareket başlatırsa bu endeksin ifade ettiği piyasadaki korkunun artışı ve özellikle risk iştahının azalması yeniden Dünya borsalarının ve endekslerin düşmeye başlamasına neden olacaktır. Dolayısıyla bu da BIST veya yurtdışı endekslere bağlı fonların düşmesine neden olabilir. Özetle Dünya borsalarındaki yükselişin sonuna yaklaşmış olabiliriz. Hep fon konuşuyoruz ya..O açıdan önemli bulduğum için paylaşmak istedim. Bu sadece benim düşüncemdir. Yatırım Tavsiyesi Değildir (YTD)
2920dende biraz şort...20 puana kar alırım...
Valla ben bilmem. Benim yaşadığım Türkiye Cumhuriyeti hükümeti pek bir sevecen, pek bir sevgi pıtırcığı, pek bir vatandaşı kucaklayan, kendinden farklı düşüncesi olanı da kapsayan bir hükümet değildir. Ermenistan, Yunanistan, Sevr falan filan diyerek hükümet sempatilestirmek te bilemedim. Sarmadı beni. Bu kanal uymaz bana . Uyan varsa bilemem. Gerçi piyasa da ne oluyor onu da görmek isterdim burada.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
piyasayı tutma adına neler yapıyorsun palacan.
Yer İmleri