Sayfa 540/655 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon
Arama sonucu : 5236 madde; 4,313 - 4,320 arası.

Konu: AKBNK - Akbank T.A.Ş.

yüksek enflasyon, düşük faiz toplumun % 80-90 ının soyulması, daha da fakirleşmesi demektir. düşük faizli krediye kamu bankalarından bir avuç yandaş ulaşabilir. yada 2 milyonluk ev alacak kişiler ulaşabilir. bu paranın geri dönüşünü normal vatandaş yapamayacağı için hayalini bile kurmaz.
    ekonomi kanallarıda krediye ulaşamadıklarından yakınan işadamları konuşuyor, sizi uyanıklar sizi. enflasyonun % 100 olduğu yerde % 40 ile krediyi hangi fabrika talep etmez? al krediyi, bağla hammaddeye . üretim dahi yapmadan para kazan.
    ülke olarak tasarruf eksiğimiz var. tasarrufların en iyi şekilde değerlendirilmesi lazım. bu tasarrufların en karlı şirketlere kullandırmamız lazım. % 120 ile kredi alıp kar eden şirketlere bu paralar verilmeli. bu arada çürük elmalarda ayıklanmalı.

amk endandik hissede para kazandım bunda kayıp

3. bu adi kagıda üç sefer girdim ikisinde zararına sattım,bu sefer acısını çıkarmadan çıkmam.

Bilanço gelmiş kimsenin haberi bile yok,21 milyar hayırlı olsun İnşallalh

Alıntı Originally Posted by hasan polat Yazıyı Oku
    amk zarardayım bipok trakip etmem bu kağatla ilgili

Alıntı Originally Posted by bay404 Yazıyı Oku
    bu adi kagıda üç sefer girdim ikisinde zararına sattım,bu sefer acısını çıkarmadan çıkmam.
     Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    amk zarardayım bipok trakip etmem bu kağatla ilgili
    Arkadaşlar ben bu sabah bilançoyu gördüm ve şok oldum. Garantide 20 milyar üstü kar getirdi. Ben genelde hisseleri F/K üzerinden takip ediyorum. Son 2 yıl ile ilgili şunu söylemem gerekiyor akbank 0,166 ila0,173 arası hisse başı dolar bazında getiri elde ediyor gördügü fiyat 0,75 ila 1 dolae arası. bu sene gidişat 0,4 dolar hisse başı getiri elde edecekmiş gibi.EEE ne var bunda demeyin. Bu getiri sayet mümkün olur ise hisse fiyar olarak 1,45 doları görmeli diye hesapladım. Doların yıl sonu kapanışını 22 TL aldım .akbank karınıda 44 milyar yıl sonu için ön gördüm. Buradan başka bir hesaba geçeyim. yılsonu hisse başı 9 TL kar çıkarırsa .geçen sene yüzde 20 temettü ödedi 2023 un mart ayında 1,8 TL temettü ödeme potansiyeli var. Ben fazla kafanızı karıştırmayayım. Elimde olan 32 bin aselsanı satıp , akbanka çevirdim.Yıl sonu zengin olmayı umuyorum İnsallah. Eger zengin olamaz isem en az 150 bin temettümü alır yangel yat osman yaparım. Saygılar. Yatırım tavsiyesi degildir.

Alıntı Originally Posted by bence Yazıyı Oku
    Ak Bank altı aylık 21 milyar 156 milyon TL rekor kar açıkladı.
    Haydi hayırlı olsun.
     Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    kar çok iyi. tahminler 2. çeyrek için 11 milyardı, 13 milyar geldi. % 20 gibi yüksek geldi, fiyatı buralarda tutabilirlerse helal olsun diyeceğim!!!
    Arkadaşlar ben bu sabah bilançoyu gördüm ve şok oldum. Garantide 20 milyar üstü kar getirdi. Ben genelde hisseleri F/K üzerinden takip ediyorum. Son 2 yıl ile ilgili şunu söylemem gerekiyor akbank 0,166 ila0,173 arası hisse başı dolar bazında getiri elde ediyor gördügü fiyat 0,75 ila 1 dolae arası. bu sene gidişat 0,4 dolar hisse başı getiri elde edecekmiş gibi.EEE ne var bunda demeyin. Bu getiri sayet mümkün olur ise hisse fiyar olarak 1,45 doları görmeli diye hesapladım. Doların yıl sonu kapanışını 22 TL aldım .akbank karınıda 44 milyar yıl sonu için ön gördüm. Buradan başka bir hesaba geçeyim. yılsonu hisse başı 9 TL kar çıkarırsa .geçen sene yüzde 20 temettü ödedi 2023 un mart ayında 1,8 TL temettü ödeme potansiyeli var. Ben fazla kafanızı karıştırmayayım. Elimde olan 32 bin aselsanı satıp , akbanka çevirdim.Yıl sonu zengin olmayı umuyorum İnsallah. Eger zengin olamaz isem en az 150 bin temettümü alır yangel yat osman yaparım. Saygılar. Yatırım tavsiyesi degildir.
    nasıl kimsenin haberi yok! ayın 27 sinde açıklandı. önceki sayfaları okumanı tavsiye ederim. yanlış bilgi vermeyelim. bankalar % 10 temettü dağıtabiliyor, akbankta %10 dağıttı. hesaplarını gözden geçirmelisin.

Sayfa 540/655 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •