Hazine ve Maliye Bakanı Nebati bugün 21:00’de Ahaber canlı yayınında açıklamalar yapacak
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati bugün 21:00’de Ahaber canlı yayınında açıklamalar yapacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
reklamın iyisi kötüsü olmazneticede kitabını yazan adamlar... gene gülme geldi
![]()
Memento mori
bu veriler o satlerde bist ve kripto paralarda sert rüzgarlar estirebilir
ï‚· ABD, Temmuz Markit hizmet PMI (TSİ:16:45)
ï‚· ABD, Haziran Fabrika siparişleri (TSİ:17:00)
ï‚· ABD, Temmuz ISM hizmet PMI endeksi (TSİ:17:00)
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Hayırlı olsun...
Yakında yamyamlığın faydaları anlatılır...
SoylentGreen
Memento mori
eveettt...
tarihi zirve egale edildi..
şimdi
1- bir kisim yatirimci buralardan ya sert yada kademeli verip aşağilardan almak isteyecektir
2- diğer kisim ise beklemeyi tercih edecektir zira usd bazinda gidecek daha çok yol vardir..
Tercih sizlerin
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Devlet Denetleme Kurulu, KPSS sorularının sızdırıldığı iddiaları hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
YÖK Başkanı Erol Özvar, "DDK tarafından gerçekleştirilen denetleme ile eş zamanlı olarak tarafımızca da inceleme başlatılmış olup sonuç en kısa zamanda ve şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşılacaktır"
Yer İmleri