Sayfa 874/1003 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,985 - 6,992 arası.

Konu: Viop XLII

1. Sanki yarın biraz ucuzluk olacak gibi...
    3000 bin üzerinde zayıf kaldı...
    Çok tedirgin bir şekilde hemen altına iniyordu..

2.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Ekim 2021 Aralık 2021 değilmi istediğiniz

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bence 124kırdıktan sonra 250 ye gıttı ya sonra bastılar 50 60 k basmadan onceyı soruyor heralde
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

3. Graf da graf maşallah. Hayırlısı diyelim. Ülker yarın 17 olursa değmeyin keyfime.

Hayırlısı bakalım.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    çağrı grafı gönderdim .
    kolay gelsin

4. Aksigorta A.Ş.'nin 04.08.2022 tarihli Olağanüstü Genel Kurul toplantısında, diğer hususların yanı sıra; Aksigorta'nın 612.000.000 TL olan mevcut sermayesinin tamamı nakden olmak üzere 1.000.000.000 TL nominal değerde artırılarak 1.612.000.000 TL'ye çıkarılmasına ve bu sermaye artırımında mevcut ortakların yeni pay alma haklarının kısıtlanmayarak 1 TL nominal değerli 100 adet pay için 1 TL fiyatla kullandırılmasına karar verilmiştir.

Şirketimizin ve Ageas Insurance International NV (Ageas)'nin 04.08.2022 tarihli yönetim kurulu kararları ile VII-128.1 sayılı Pay Tebliği'nin 12/3 ve 25/3 maddeleri uyarınca;

i. Aksigorta'nın gerçekleştirmeyi planladığı bedelli sermaye artırımında Şirketimize ve Ageas'a ait yeni pay alma haklarının, hak sahipliği oranına kadar, tamamen ve nakden kullanılmasına,

ii. Yeni pay alma haklarının mevcut Aksigorta hissedarları tarafından kullanılmasından ve daha sonra varsa kalan payların Borsa İstanbul Birincil Piyasa'da satılamayan payların olması halinde, bu payların, satış süresinin bitiş tarihinden itibaren üç işgünü içerisinde, Borsa İstanbul Birincil Piyasa'da oluşacak satış fiyatlarının ortalamasından aşağı olmamak üzere, Şirketimiz ve Ageas tarafından bedelleri tam ve nakden ödenerek eşit oranda satın alınmasına,

karar verilmiştir.

Bedelli sermaye artırımının tamamlanmasıyla birlikte, Şirketimiz ve Ageas'ın her biri tarafından Aksigorta'ya 360 milyon TL olmak üzere toplam 720 milyon TL nakit fon girişi sağlanmış olacağı ve böylece Şirketimizin ve Ageas'ın Aksigorta sermayesindeki paylarının mevcut %36 düzeyinde korunacağı öngörülmektedir.

YTD

5. Evet bunu da ben aldım 2.56 maliyet ama 12240 lot alabildim çünkü param bitti ciddiyim...

Giden kağıtlardan satıp bundan almaya çalışacağım tamamen teknik olarak.
     Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Aksigorta A.Ş.'nin 04.08.2022 tarihli Olağanüstü Genel Kurul toplantısında, diğer hususların yanı sıra; Aksigorta'nın 612.000.000 TL olan mevcut sermayesinin tamamı nakden olmak üzere 1.000.000.000 TL nominal değerde artırılarak 1.612.000.000 TL'ye çıkarılmasına ve bu sermaye artırımında mevcut ortakların yeni pay alma haklarının kısıtlanmayarak 1 TL nominal değerli 100 adet pay için 1 TL fiyatla kullandırılmasına karar verilmiştir.

Şirketimizin ve Ageas Insurance International NV (Ageas)'nin 04.08.2022 tarihli yönetim kurulu kararları ile VII-128.1 sayılı Pay Tebliği'nin 12/3 ve 25/3 maddeleri uyarınca;

i. Aksigorta'nın gerçekleştirmeyi planladığı bedelli sermaye artırımında Şirketimize ve Ageas'a ait yeni pay alma haklarının, hak sahipliği oranına kadar, tamamen ve nakden kullanılmasına,

ii. Yeni pay alma haklarının mevcut Aksigorta hissedarları tarafından kullanılmasından ve daha sonra varsa kalan payların Borsa İstanbul Birincil Piyasa'da satılamayan payların olması halinde, bu payların, satış süresinin bitiş tarihinden itibaren üç işgünü içerisinde, Borsa İstanbul Birincil Piyasa'da oluşacak satış fiyatlarının ortalamasından aşağı olmamak üzere, Şirketimiz ve Ageas tarafından bedelleri tam ve nakden ödenerek eşit oranda satın alınmasına,

karar verilmiştir.

Bedelli sermaye artırımının tamamlanmasıyla birlikte, Şirketimiz ve Ageas'ın her biri tarafından Aksigorta'ya 360 milyon TL olmak üzere toplam 720 milyon TL nakit fon girişi sağlanmış olacağı ve böylece Şirketimizin ve Ageas'ın Aksigorta sermayesindeki paylarının mevcut %36 düzeyinde korunacağı öngörülmektedir.

YTD

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kasada bugün 3882 dene ceton eksilmiş, muhtemelen lönkcüler kâr al yapmaya devam ediyor. Geçen hafta totalde kasaya giren taze gıcır gıcır 33bin civarı kadar ceton son iki gündür 28bin civarına düştü sanırsam galiba.
    En yüksek rakam bugün egale edildiği için B planını devreye soktuk.
    Yarın muhtemelen bi ceton daha atarım makinaya
    Kasaya bugün taze gıcır gıcır 758 dene yeni jeton atılmış, muhtemelen lönkcüler bugün kar almaktan vazgeçmiş gelen kar ile piramit yapmış olmalılar, 200 dene ceton abkanın desek diğerleri kimin acaba
    Hamdım Piştim Yandım

7. Şirketimizin 30.03.2022, 30.06.2022 ve 05.07.2022 tarihli
    özel durum açıklamalarında, diğer hususların yanı sıra, özetle; Şirketimiz sermayesinin
    % 40'ına ve oy haklarının % 55,6'sına tekabül eden toplam 80.000.000
    adet payların, Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş.'nin doğrudan bağlı ortaklığı
    Öncü Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. ("Öncü Girişim")
    tarafından satın alındığı; bu kapsamda 6362 sayılı 'Sermaye Piyasası Kanunu'nun 'Pay alım teklifi zorunluluğu' başlıklı 26 ncı maddesi
    kapsamında Şirketimiz sermayesinde yönetim kontrolünü sağlayan payların ve
    oy haklarının Öncü Girişim tarafından iktisap edilmesi nedeniyle
    Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-26.1 sayılı 'Pay Alım Teklifi Tebliği' hükümleri kapsamında pay alım teklifi
    zorunluluğu doğduğu ve söz konusu pay alım teklifinde zorunlu pay alım teklifi
    fiyatının 11,45 TL olarak
    belirlendiği bilgilerine yer verilmiştir.

Yeniden yapılan hesaplamalar neticesinde; pay alım teklifinde
    "pay alım teklifi fiyatı" 11,4727 TL olarak güncellenmiş olup Sermaye Piyasası Kurulu
    tarafından onaylanacak ve ilan edilecek fiyat, nihai "pay alım teklifi
    fiyatı" olacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

__________________________________________________ __________________

Aydın amaca holdingin nakitlerini yok etmekte kararlı.
    Dağıta dağıta bitiremedi parayı.

YTD

8.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Aksigorta A.Ş.'nin 04.08.2022 tarihli Olağanüstü Genel Kurul toplantısında, diğer hususların yanı sıra; Aksigorta'nın 612.000.000 TL olan mevcut sermayesinin tamamı nakden olmak üzere 1.000.000.000 TL nominal değerde artırılarak 1.612.000.000 TL'ye çıkarılmasına ve bu sermaye artırımında mevcut ortakların yeni pay alma haklarının kısıtlanmayarak 1 TL nominal değerli 100 adet pay için 1 TL fiyatla kullandırılmasına karar verilmiştir.

karar verilmiştir.

YTD
    Önce bedelsiz verdiler. Sonra da bedelli. Sigorta şirketleri zararda
    Hisse de bedelli sebebi ile şu an uygun fiyatta. Ama 2023 de sıkıntılı olabilir bu sektörde.

Sayfa 874/1003 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •