Sayfa 915/1003 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 7,313 - 7,320 arası.

Konu: Viop XLII

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Bu vob tehlikeli oynamayın etmeyin diyen çok olabilir

Lakin vobu tehlikeli yapan kaldıraç ayarlayamamak riski ayarlayamamaktır .

Şahsen ben viop olmasa borsada bu parayı kazana bileceğimi sanmıyorum kağıt ile

katılıyorum ama bir şartla.Çelik gibi irade lazım.Hatta bilgiden önce irade lazım .sistem 1 birim sermaye 5-10 katı kredi veriyor diye.....hani korku (yaratık misal alien )filmlerinde olur ya adam bi ses duyar zuladaki son kurşuna kadar sayarda sonra fare çıkar "fareymiş" der sonrada alien gelir adamı yiyiverir. viop da heran herkesi ham yapabilirler. aman dikkat...dikkat ...dikkat

y.t.d. asla yatırım tavsiyesi değildir. yatırım danışmanlığı bir uzmanlık gerektiren bir meslekdir ve ben o meslekden biri değilim .

2.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Allah var Bozkurt normal şartlar da 3 bin ve üstün de short vuruşacaktım öle karar almıştım lakin dün Amerika’dan arkadaş ile görüştüm ulan salak dedi neden heyecan arıyorsun suya ters kürek çekme vagona atla baktın dönüyor o zaman maliyet yap dedi hakkeden de öle ne gerek var abı misal 3 bin de 31 adet vurduğum shortu alttan kapadım kapamasam durduk yere 40 /50 puan sokmuş olacaktı yada şu 4 vuruşluk shortu kapamasam 80 puan sokmuş olacaktı bugün de 5 tur vurkaç ile zaten zarar çıktı
    Bugün kü dipte o hareketin süperdi, zaten fazla ceton la oynuyon en ufak bi hatanın telafisi büyük olur. yanlız şu var, ya dönmeseydi piyasa dediğin yerden.
    Ama dediğin doğru, etik olarak herzaman rüzgarı arkana alıcan, arka sürekli sağlamda kalmalı
    trend is my frend
    Hamdım Piştim Yandım

3. Trende yapis dip ve zirve arama. En kralı bu. Hele şu enflasyonist ortamda.

4.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    katılıyorum ama bir şartla.Çelik gibi irade lazım.Hatta bilgiden önce irade lazım .sistem 1 birim sermaye 5-10 katı kredi veriyor diye.....hani korku (yaratık misal alien )filmlerinde olur ya adam bi ses duyar zuladaki son kurşuna kadar sayarda sonra fare çıkar "fareymiş" der sonrada alien gelir adamı yiyiverir. viop da heran herkesi ham yapabilirler. aman dikkat...dikkat ...dikkat

y.t.d. asla yatırım tavsiyesi değildir. yatırım danışmanlığı bir uzmanlık gerektiren bir meslekdir ve ben o meslekden biri değilim .
    Burada bazı arkadaşlar hatırlarlar o dönemi
    Ben pandemi dönemin de Türkoğlu Arkadaşımızın açtığı sayfada voleyi vurmuştum

Pandemi dönemin de -4,-5 hergün şelale oluyor ben long long go go yazıyorum

O dönem vob tarihimin en büyük kazancı oldu

V dönüşü yapmıştı . Piyasalar sercahan vardı azılı boğa o dönem sercahan abeyle go go diyorduk hey gidi hey

5. Misal şu 2/3 gün short takıldığım dönem de arkadaşın biri sürekli bana gireni takip ediyordu
    Misal Bozkurt dayı şahit bende short varken hisse de vardı
    Misal okumayan halkb sattığım Uşak 2 ye katladı misal hedgeler vb vb

6. ABD'deki hisseler. Şu an iskontolu olan yok gibi.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Burada bazı arkadaşlar hatırlarlar o dönemi
    Ben pandemi dönemin de Türkoğlu Arkadaşımızın açtığı sayfada voleyi vurmuştum

Pandemi dönemin de -4,-5 hergün şelale oluyor ben long long go go yazıyorum

O dönem vob tarihimin en büyük kazancı oldu

V dönüşü yapmıştı . Piyasalar sercahan vardı azılı boğa o dönem sercahan abeyle go go diyorduk hey gidi hey

Doğrudur sayın thebigshort...siz ferdi olarak çok da iyi olabilirsiniz.hani şu kazanan azınlıkdan.Ama benim yazdıklarım genel içindir.
    Etrafda 2-3 kişi iyi kazanıyorsa 7-8 kişi iyi kaybettiği içindir zaten....
    Aman dikkat derken özellikle yeni genç arkadaşlar için dikkat dedim.sizin gibi üstadalara birşey söyleyecek durumda ve bilgide değilim zaten.yanlış anlaşılmasın yazdıkalarım.saygılar ve hürmetler diliyorum.

y.t.d

8. Ama şu bir gerçek Türkiye piyasaları zor bir piyasa
    Misal bizim bozkurtu ABD ye götürsek orada daha çok kazanır borsada

Yani Borsada uzman olacaksan arkadeş Burada işlem yapacaksın yurt dışı bu kadar karışık değil

Sayfa 915/1003 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •