kkm kullanıcıları beşli çete üyesi mi olmuş ?
Bugün nereye sarsakta sıradan bir gün..
40+ yıldır muhalefet koltuklarında işgaliye yapanlar, kurtuluş aşkına geldi..
tebrik![]()
Memento mori
Muhalefet , iktidarı sıkıştırmak için hiç gereksiz vaatlere girerek onları kaşıyor. lakin , yarın iktidar olunca hatırlatırlar adama. Muhtarlık artık bitmeliyken tutturmuşlar , muhtarlık evleri, sekreterya falan.... Yahu her okula en az 2 müstahdem alacağız deseniz daha mantıklı olurdu.
Tüm sözleşmeliyi kadroya geçirecekler, öğretmene , işçiye, sağlıkçıya vb. bol keseden vaatler. Oysa personel rejiminde - eski Türkiye sistemine- döneceğiz deseler yeter. Benim şahsi düşüncem ; iktidara gelmek istemiyorlar ( çok haklılar. Ben de olsam gelmem ) . Bu nedenle bol kepçe umut dağıtıyorlar.
Bitik bir devirde iktidarın değişmesini muhalefette olanlar arzulamaz. Çünkü ; iktidar bilerek seçimi kaybetse ve yeni gelen 6 farklı kafayla 6 ayda ekonomi düzelmezse sokağa çıkmayı bırakın twett atamayan halk bu kez sokaktan içeri girmez. Eskiyi tekrar keyifle yerine getirir. Ömür boyu son 6 aylık 6 partiyi suçlarlar.
aralıkta karşılıklı kalp krizinden sonra yollarımız ayrılmaya başladı
50% kkm(dağınık vade) ile devam.. kafam daha dinç..
*politize olan şeyde ''analiz'' olmaz.
Memento mori
paraya ulaşmak isteyen ev sahiplerine öneri evinizi airbnb de kiralayın para fışkıreyahhh. 1 ayda 1300 euro artı 3300 tl ciro yaptım ist.kadıköyde
Bizde siyaset değişmez. Mutlaka kasadan ödenecek bir şey bulunur. Yeter ki kasada para olsun.
O yüzden siyaset dışından bir lider adayı istiyordum. Alsın değişim rüzgarını sürükleyip gitsin. Ama yok bizde o şans yok belki paralel evrende olabilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
çarpma/bölme problemini halletsin diye
1 de inat edilmezse sorun çözülür...
üfff kendimi aştım ..![]()
Memento mori
Yer İmleri