-
neden yağni...
400+ enstruman var, neden gidipte safkan ponzi olanında tavan çekilir...
para fışkırıyorsa anlarım
Memento mori
-
Değerli forumdaşlar dini tartışmaların sonu gelmez.
Başlığı açan kişi olarak dini tartışmalara son verilmesini rica etsem haddimi çok mu aşmış olurum.
Saygılarımla.
-
https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...-sarti-1967877
Ticaret Bakanı Muş resmen duyurdu: Sıfır araçlarda '6 ay ve 6 bin km' şartı
Ticaret Bakanı Mehmet Muş, sıfır araç satışı için planlanan yeni uygulamayı resmen duyurdu. Muş, "İlk tescilden sonra şirketler, galeriler, rentacarlar 6 ay ve 6 bin kilometreyi geçmeden aldıkları sıfır araçları satamayacak" ifadelerine yer verdi.
hoayydaaa
-

Originally Posted by
EGEDUK
Değerli forumdaşlar dini tartışmaların sonu gelmez.
Başlığı açan kişi olarak dini tartışmalara son verilmesini rica etsem haddimi çok mu aşmış olurum.
Saygılarımla.
Bugün gene gittim YKB na, iş yavaşlatma eylemi devam ediyordu, kapıda iki cigara içimi bekledim içeriye giremedim...
Yarın kuşluk vaktinde damlayacam kapılarına, o promosyonu alacam, inada bindi artık
-

Originally Posted by
Patrick Bateman
Km düşürme sahtekarlığı, km yükseltme sahtekarlığına evrilecek desenize...vay arkadaş...
-

Originally Posted by
Zaf.Dogu

neden yağni...
400+ enstruman var, neden gidipte safkan ponzi olanında tavan çekilir...
para fışkırıyorsa anlarım
Dünyada gene tersten sıralamaya girdik desenize...
Oransal birincilik yalnız, internete girenlerin bilmem kaçta kaçı, parasal büyüklük değil, garibanlıktan mütevellit...
Parasal kaç acaba...Türkiye'den kripto piyasasına toplamda çıkan para ne, geçen SP 50 bin kişilik KKTC kumar listesi var deyip birazını yayınlamıştı, toplamda 5-6 milyar dolarlık kumar oynanmış diyordu...Bu da vardır o zaman o kadar...
Vay arkadaş...nasıl internete girenlerin %24 ü kripto yatırımcısı olur yaw...yüksek değil mi?
-
-

Originally Posted by
Patrick Bateman
6 ay az, en az 1 yıl olmalıydı.
6 ay zaten bekleniyordu.
Şimdi gümrük girişten itibaren galericilere satış yaparlar, arada zaten geçen 6 aylık süreyi bu şekilde geçirtirler.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri