Bunun gibi duzenli ve hizli sekilde buyuyen yakinda kapasitesi iki katina cikacak olan amerika gibi bir yerde ihracat hazirliginda olan fk si sadece 5 olan bu bebek sirketi satip acaba hangi kagidi aliyorlar, QUOTE=Yavuzsarac;6042957]Cok bariz bir sekilde baski kurup mal sattirma pesinde,ciddi gidecek kagitlar uzerinde hareketden once hep bu baski oluyor,,,madem yatirim yaptik, beklerizde, ek tesisi bir bitir faaliyete al, ihracatini yukselt, sonra bakariz...[/QUOTE]
bugün biraz daha ekledim, sabrımız var bekleriz.
bu karlılıkla bu fk ile 21 tl ederi var sene sonu için..
ama gideri yok..![]()
Şirketin yıl sonu beklentisi gerçekleşecek belki de bir miktar üzerinde olacak gibi. Fk bu durumda baya komik değere düşecek. Gelecek yıldan itibaren de kapasite 2 katına çıkıyor, muhtemelen 2023 2. Yarıda kapasite artışı etkisini göstermeye başlar gibi duruyor. İhracatta da hedefleri var, sanırım orda da biraz agresif büyüme beklenebilir. Ama fiyatının baskılanması çok enteresan.
Her fiyattan param oldukça alıyorum.. Bu çeyrek sadece gemi çeliği satışında düşüş var %80..
Şirketi aradım ama meşgul çalıyor.. Sanırım dönemsel yapacağımız al sat tarzı bi iş..
Bunun dışında sadece otomotiv ve aliminyum sektörüne satışlarda düşüş var.. Satışlar ilk çeyreğe göre 3700 bin ton düşmesine rağmen ton başına gelir 21 binden 27 bine dayanmış..
İhracat hikayesi, yeni servis merkezi.. Seneye 150 bin tonları geçersek o zaman görürüm bu baskılayanları
OMAHALI
Yer İmleri