Sayfa 64/993 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 505 - 512 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1. Bu arada konu dışı ama benim kullandığım numarayı kredi yasal takibe düşmüş biri vermiş sanırım bankadan sürekli arıyorlar nasıl kurtulurum bundan dilekçe mi vermek lazım acaba

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bu arada konu dışı ama benim kullandığım numarayı kredi yasal takibe düşmüş biri vermiş sanırım bankadan sürekli arıyorlar nasıl kurtulurum bundan dilekçe mi vermek lazım acaba
    Takip borcunu kapatın.
    Bir daha aramazlar.
    [emoji23]

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Bu arada konu dışı ama benim kullandığım numarayı kredi yasal takibe düşmüş biri vermiş sanırım bankadan sürekli arıyorlar nasıl kurtulurum bundan dilekçe mi vermek lazım acaba
    Şaka bir yana.
    Hangi banka ise, internet sitesinden gerekli açıklamayı yaparak başvuru oluşturun veya dilekçe yazıp en yakın Şubeye verin ve talebinizin Bankanın ilgili birimlerine iletilmesini talep edebilirsiniz.

4. Ya bir dağa borç takarsa
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Takip borcunu kapatın.
    Bir daha aramazlar.
    [emoji23]

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    G. Amed abi, yazıyı götünlen değil gözünlen okusan, para sana değil bankaya 3 gün önceden yatıyor, yani senin göt... pardon kafanın basacağı sekilde anlatayım, banka o parayı 3 gün kullanabiliyor.
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bunu yazdığınıza inanamıyorum.
    bir halt olacağı yok.

Ya bir dağa borç takarsa
    O zaman ödemeyin sürünsün p uşt
    bir halt olacağı yok.

7. şimdi 7.000 TL promosyon alanlar, acaaba yılbaşında Reis %50 zam yaparsa maaşlarda otomatikman artmış olacağından şimdi 7.000 TL alanlar , sonra yeni geleceklere 10.000 tl der ise bankalar ne ederler acaba?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8. Threat of nuke disaster: Russian forces fire 80 rockets from nuclear plant site
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Sayfa 64/993 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •