Sayfa 70/1000 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 553 - 560 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Dunku en yuksegi gecemedi endeks. Fiyatsal tepenin dun gorulmus olma olasiligi iyice artti bence.. Dun farkliydi seans.

En kucuk peryotlarda Uzun suren yatay yukarilar ani minik minik sert selalecikler 1 dkliklarda beklenir ekseriyetle.. Bakalim kolay gelsin sizlere

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    https://twitter.com/xanthos_027/stat...09662158536705

Bozkurt paparazzilere yakalanmış.
    Fotoşoptur. Değilse biraz hazin gibi geldi bana.

Berberim geldi aklıma. 10 sene kadar önce Sokullu'da yaşar iken güç bela biriktirdiği bin dolarla abi ne alayım diyen, kulaktan dolma işler yapan berberim. Kağıdın birine gömmüştü de yarısı piyasada kalmıştı..

3. çok uzun süredir;

Endeks Long, Viop dönem dönem long, USD long. Şahsi beklentim ve piyasayı okumam bu şekilde.

Gün özelinde öğleden sonra saat 4'e kadar robota aldıkları makinayı böyle bırakırlarsa son 1 saatte hızlı satış. 4'ten önce şöyle eksi 1'e değdirirse yatay kapanış ve Pazartesi kaldığı yerden devam.

X30YVADE'yi özellikle biraz aşağıda tutuyor bugün.

4.  Alıntı Originally Posted by deepfish Yazıyı Oku
    Soldakine katılırım, sağdakine katılmam.

Veri olumlu gelir ama piyasa düşer. "Zaten beklentiyi satın almıştık" derler.

Veri olumsuz gelir ama piyasa yükselir. "Zaten riski satmıştık" derler.

Yani veriye güven olmaz...
    borsada hiç bi şeye güven olmaz, herşey belirsizdir

tek güvenli yöntem- uzun vadeli temel analizi doğru yaptığın şirketin hisselerini her ay düzenli olarak biriktirmektir, aynı meblağla, mesela her ay 100 dolarlık.. bu durumda düşük fiyatlardan daha fazla hisse maliyetin olur, yüksek fiyatlardan daha az miktar almış olursun.. temeli doğru olan hisse illa ki günün birinde ederine doğru hareket eder, sen de kazanmış olursun

gerisi hikaye

5.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Fotoşoptur. Değilse biraz hazin gibi geldi bana.

Berberim geldi aklıma. 10 sene kadar önce Sokullu'da yaşar iken güç bela biriktirdiği bin dolarla abi ne alayım diyen, kulaktan dolma işler yapan berberim. Kağıdın birine gömmüştü de yarısı piyasada kalmıştı..
    sokullu neresi ?

6. Citi Research: “Türkiye'de turizm sezonu sona ererken ve kurumsal döviz yükümlülüklerinin Eylül ayına kadar artması bekleniyorken uzun USDTRY'ye geçiyoruz.†Citi Research: “CEEMEA'da artık tek USD uzunumuz, küresel USD döngüsü.â€
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Çok yüksek hacimli işlem yapan aracı kurumlar için usdtry long yıl sonuna kadar kaldıraç etkisiyle beraber garanti ve muazzam bir kar vaadediyor.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Citi Research: “Türkiye'de turizm sezonu sona ererken ve kurumsal döviz yükümlülüklerinin Eylül ayına kadar artması bekleniyorken uzun USDTRY'ye geçiyoruz.†Citi Research: “CEEMEA'da artık tek USD uzunumuz, küresel USD döngüsü.â€

Bu ne demek..
    Endekste dolar yükselişi mi olacak yani.
    Ne güzel

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 70/1000 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •