Sayfa 122/1000 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 969 - 976 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Yav ne anlatıyorsun petrol 93 dolarlarda biz hala 23 - 24 liradan yakıt kullanıyoruz.
    oradan aldığı vergi daha önemli sizin ucuza yiyeceğiniz yiyecekten ,
    yoksa neden indirmiyor yakıtı sanıyorsunuz.Düzen bu işinize gelirse diyorlar.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    AKP aylık geliri asgari ücret ve altı olanları kendine hedef kitle seçmiş, politikaları ona göre uyguluyor.

Son seçimlerden bu güne gelindiğinde ülkede yoksulluk sınırı (tabiri caizse bizim sürekli söylediğimiz fakirlik) ve açlık sınırı kaç lira oldu bilmiyorum ama tahminen
    20bin tl altı fakir sınıfına giriyor.
    Bu bağlamda akp nin seçmen sayısı artmış olabilir ariston abi
    Hamdım Piştim Yandım

vab da iyi hasat yapıyor....bir aşağı bir yukarı.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

4. Zenginlerin malına el konulsun fakirlere dağıtısın diye refenadum yapılsa en az %80 ile kabul olunur.

En alt ÖTV'ye giren araba kalmadı deniyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Hocam bu dediğin şuna benzedi. Biz asgari ücret alıyorsak doktor da asgari ücret alsın. Referanduma sunsak emin ol yüzde 98'le kabul olur. Cehennemde Türk kazanının başında zebani koymamışlar, nasılsa türkler birisi çıkmaya çalışırsa aşağı çeker diye.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Zenginlerin malına el konulsun fakirlere dağıtısın diye refenadum yapılsa en az %80 ile kabul olunur.

6. İnsanlarda zengin olma ümidi kalmadığı anda eski zenginlere düşman olmaları normal. Kıskançlık insanın genlerinde var bence.

Turgut Özal ben zengini severim diyordu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Zenginler seçim yaklaştıkça desteklerler diye tahmin ediyorum. yoksa bi referanduma bakar ülkenin siyaseti
    Hamdım Piştim Yandım

8. Sıkışma var. Vaziyet alın derim 17.00 sonrasına.

Sayfa 122/1000 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •