Eyvallah, Kardeşim...Tansiyon yok ama, Şekerim yükseliyor biraz.
Biz eskiden şirketlerin ne durumda olduğuna bakmazdık...
Nerede, Hangi tahtada sağlam grup, Sağlam spek var onları takip ederdik.
1994 yılında borsaya adım attım...Bayındır holding aracı kurumunda (Kamuran Çörtük)
İlk dönemlerimde büyük kazıklar yedim...Hatta akşam aracı kurumdan çıktığımda,
Çocuklar sokakta oynarken gülüşmelerine bana güldüklerini düşünüyordum.

Sonra, Halil GÜVENER denen yatırımcının peşine takıldım...SÖKSA (Sinop örme ve tekstil sanayi)
Adam öyle bir spek ki, tahtayı toplarken şirketin bir anda sahibi oluyor...Söksa dan 1996 yılları yanılmıyorsam,
%400 kârla ayrıldım...aynı Halil bu sefer (Doğusan boru) 3,00 lardan 200 lere götürdüğünü bilirim,
Ben o kadar sabretmedim...Mecnur ÇOLAK, UNTAR (Ünal tarım) 1999 da en son 0,90 krş alışım var,
Terörist başı yakalandı haberinden sonra coşan borsada 2001 şubat ayı yani rahmetli B.ECEVİT'İN,
Başına Anayasa kitapçığı atılmadan üç, beş gün önceydi sanırsam tahta 17...18 tl gördü, ben 14,70 den verdim.
Yine Mecnur Çolak, Bu sefer TUDDF (Türk demir döküm fabrikaları) 2009 sonu 5,25 den aldım hisseyi, 2010- 8 Ayında 15,50 den çıktım. Barış TANSEVER, Namı değer SUNSET BARIŞ...Boyner de büyük işler yaptı, 2,70 aldığım,
Tahtadan 8,00 tl civarı ayrıldım...Yine Barış bey bu sefer ALTINYILDIZ 4,20....4,70 arası topladığım tahtayı, Sonra isim değişikliği oldu (BOYP)
94,00 tl ye götürdü 3-4 sene zarfında. İnan o fiyatlara kadar inmedim trenden. ÇEMTAS, 5,XX Tl fiyatlardan,
Topladığım malı 22,00 tl den verdim...Bu tenekeyi 3,60 dan alacam diye verdim CEMTAS ları...Bu gasvet yerinde sayıyor Cemtas 36,00 ları gördü. Yani arada kazık yediğimiz tahtalar elbet oldu...Ama hayatımda ben ne yaptıysam,
7...8 Tahtada yaptım...Benim aynı anda hiç 3..5 tahtada hissem olmadı. Tek tahtaya olanca gücümü verdim hep.,
Ama dedim ya, Gruplar ve Sağlam Speklerin olduğu tahtalara girdim...Şimdi öylemi? Kıçı çıkık patronlar bile üç beş kademeye speklik yapıyorlar...Yatırım yaptığım o 7-8 şirket arasında çoğu borsadan ya çıktı, yada battı.
Şimdi BANTAS'IN Sahibi iyi düşünsün

Tahtasında nasıl bir baş belası var...
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...ALLAH HERKESE BOL KAZANÇ VERSİN.
Yer İmleri