Sayfa 190/1000 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Bu borsamız vob özelinde adamlar maniplasyonun alasını göze soka soka yapıyorlar....bunlardan tiksindim....speküslasyon yap ama bu kadarı da çok.....adamlar iflas çektiri ....seni sağlığından eder....onun için az kontrat çok önemli....
    Bir haberle alırlar bir haberle satarlar,
    Haber yoksa uydururlar.
    Dün yapılan bir tatbikattı...
    Risk alanlar kazançlı cıktı ozellikle 3000 3005 aralığından.

2. Büüüle yazıyonuz algı oluşuyor soona millet o gün bugün heralde diyip şort çuvalına giriyor soonada fışkırttırınca şortculara tüü kaka diyip burdan şortmu açılır bunlar gazoz kapağıynan mı oynuyor diyip eğleniyonuz heralde
    Hamdım Piştim Yandım

Arkadaşlar Suriye ye operasyon sinyalleri gelmeye başladı dikkatli olun.....Kesin bilgi değil....ama temkinli olun derim.....

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    bankalar ve tupraş ve majör hisselerde doldur boşalt yapıyorlar.....kısa vadeli yükselişin sonu sinyali......gibi....
    Arkadaşım algı yapma. 3 gündür saçma sapan aslı astarı olmayan şeyler yazıyorsun. varsa elinde bir done koy yoksa sen short açtın ve bunları yazıyorsun diye kimse gelmeyecek yanına.

özellikle suriyenin kuzeyine yapılacak iran yanlısı hasbi sabi ve pkk --pyd unsurlarına yönelik olacağı söyleniyor......

Alıntı Originally Posted by the_economist Yazıyı Oku
    Arkadaşım algı yapma. 3 gündür saçma sapan aslı astarı olmayan şeyler yazıyorsun. varsa elinde bir done koy yoksa sen short açtın ve bunları yazıyorsun diye kimse gelmeyecek yanına.
    poz yok benim şuan..........sadece işlem yapanlar az kontratla yapsınlar diye uyarı....

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Büüüle yazıyonuz algı oluşuyor soona millet o gün bugün heralde diyip şort çuvalına giriyor soonada fışkırttırınca şortculara tüü kaka diyip burdan şortmu açılır bunlar gazoz kapağıynan mı oynuyor diyip eğleniyonuz heralde
    Çok zor zanaat...
    Cansın
    Memento mori

burada yapan arkadaşlara algı yapmak aklımın ucundan geçmez....algı yapmak banim yapacağın bir şey değil.....Allah şahidim olsun....

Sayfa 190/1000 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •