Sayfa 725/804 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 5,793 - 5,800 arası.

Konu: ERBOS - Erbosan Erciyes Boru

1. İnsan ister istemez gıpta ediyo bi marsala bi çimbeton bak kırk yılın başında kar acıklarlar kağıtlar iki gündürgidiyor. Hakikaten bizim spek mi desem patronmu desem gerçekten zor insanlar anlamış değilim. Bukadar yatırımcı var bu hissede nasıl vicdanen rahat oluyorlar anlamış değilim. Sabır sabır bu erbos.

2.  Alıntı Originally Posted by haslemder67 Yazıyı Oku
    Tam hatırlamamak berabet ya 2019 yada 2020 12 aylık bilancosunda zarar açıklamıştı tabiki bu zarar satışlardan değil stokları doldurmuşlar dı.
    kötü senaryoda 250 milyontl kadar yüksek maliyetli stok yapmış olsa da 6 aylıkta 1,250 milyon tl ciro yaptı firma. Satışlarının yanında yaptığı stok çok görünmüyor bana

3.  Alıntı Originally Posted by haslemder67 Yazıyı Oku
    İnsan ister istemez gıpta ediyo bi marsala bi çimbeton bak kırk yılın başında kar acıklarlar kağıtlar iki gündürgidiyor. Hakikaten bizim spek mi desem patronmu desem gerçekten zor insanlar anlamış değilim. Bukadar yatırımcı var bu hissede nasıl vicdanen rahat oluyorlar anlamış değilim. Sabır sabır bu erbos.
    hocam bunlarda vicdan ne arar allasen. Siz ne zamandar beridir taşıyorsunuz kağıdı

4. 16 seneden beri taşıyorum

5. Maşallah
    Aracı kurum ile aranızda sorun yoktur inşallah.[emoji16]

Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by haslemder67 Yazıyı Oku
    16 seneden beri taşıyorum
    o zaman huyunu suyunu herseyini bilmeniz gerekir diye düşünüyorum. 16 senedir kaç kat verdi size?

7. Benim için sorun yok zaten sağlığım elhamdülillah iyi çocuklara kalsın. Bu işler al satla olacak işler değil zamanında al sat yap bi bakmışsın bi gün kar bigün zarar en iyisi al çoğalt tut uzun vade geleceğe yatırım yap. Borsa da uzun vadede kaybedeni hiç görmedim. Bunlara örnek hisseler çok tofaş ford erdemir egeen sasa bekleyenlerin ne kazandıklarını üç beş forumlarda herkes biliyo. Arkadaşın birini çalıştığı kurum arayıp şu kağıdı al diyolar tmm deyip alta alış yazıyor bi türlü yazdığı fiyata da vermiyorlart tabi 20 senelik mevzu alıcılarda çok büyük alış olduğunu görünce tahtayı yukarı sürdüler arkadaşta tabiki tahtayı silip süprdü hala daha elinde duruyo ford

8. İnşallah kafa ütülememişimdir. Özür

Sayfa 725/804 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •