Sayfa 297/747 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397 ... SonSon
Arama sonucu : 5974 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1. Menderes’in kat karşılığı anlaştığı arsa bu metrekareye yakındı sanırım konumlarını bilmiyorum ona görede fiyat değişir sahibinden de böyle bir ilan var.Ytd

https://www.sahibinden.com/ilan/emla...91678940/detay

2. Bu adamın dediği hiç bir sey doğru cikmadi şimdiye kadar. Belki bu kez doğru çıkar.

Dogru çıkarsa dövizin düşmesinden en fazla faydalanacak şirketlerin başında mndrs gelir şahsi düşüncem

Stoklar ve ihracat bir miktar olumsuz etkilenebilir ama totalde karli çıkar diye düşünüyorum.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. kmpur beğendiğim bir hammadde üreticisi.. sadece doğru fiyatı kolluyorum

3hisse ağırlıklı, 2 hisse yan taşımayı hedefliyorum her zaman.. böyle olunca çok sınırlandırıyorum portföyü

Alarko-menderes-ford ana hisseler.. yan hisselere aday kmpur düşünüyorum ama tupras var bilançosu nedeniyle, acsel yatırım bitecek karlılık fırlayacak ondan da vazgeçemiyorum sayas var daha alınacak..

her seçiş bir vazgeçiştir

Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    hocam gizemlerle dolsun

Elbet bir gün bir genel kurul 'da yollarımız kesişir

Şaka bir yana araştırma konusunda üstümde etki bırakan insanlardansın. Saygılar..

Bu güzel geceye Lübnan'ın akşam yıldızı emel eşlik etsin...

https://www.youtube.com/watch?v=NQFNcfUygqA

4. sessizliği dinleyen insandan zarar gelmez
     Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Gündüzün keşmekeşliğinden kurtulabilmenin çıkış noktası

Gecenin sessizliğinde insanın fikirleri daha bir berrak daha bir duru oluyor

Ara sıra yapmak lazım )

5. şirketin döviz borcu çok diyenleri kafaya takmayın, hatta engelleyin geçin..

o borç olmasa biz bu kağıdı 2.19da alamazdık..

eeee borç varsa var.. ödenebiliyor mu önemli olan bu..

bak sana diyorum bedelli yapmamış hiç.. ona rağmen ciddi oranda varlık artırmış.. yeni makinalar, ges, jes, res, seralar..

bak burayı iyi dinle.. diğer borcu olan şirketler sürekli bedelliye ihtiyaç duyar çünkü nakit akışı yoktur veya yetersizdir..

zorlu sürekli bedelli yapıyor örneğin..

menderes bedelli yapmadı.. çünkü nakit akışı iyi.. ihracat geliri ve yekdem geliri dövizle..

eee o zaman? döviz borcu var diyen olursa yavaştan uza deyin geçin..

Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    borç euro ağırlıklı o yüzden paritedeki düşüş pozitif yansır.. onun haricinde yine yüklü miktarda finasman giderinden zarar yazarız.. fiktif ama.. yani nakit çıkışı gerektirmeyen zarar bunlar.. taa 2028de ödenecek kredi taksidini bugüne indirigosun kula.. ama zaten şirket ihracat şirketi ve yekdem gelirleri dolarla.. o yüzden dolar bazlı borç azalır yine..
    Son düzenleme : minikyatirimci; 21-08-2022 saat: 01:15.

6. menderes aynı zamanda bir enerji şirketdir

92mw kurulu güç..

Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    ateşle kojeni

enerji fiyatlarının uçtuğu yerde tükettiğinin 3 katını üreten santrallere sahip bir tekstil şirketi..

hemi de yenilenebilirinden

7.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    çek bakalım şöyle min 100m net kar da şirket görsünler santrallerini değerlesinler serası varmış desinler aaa o da ne en büyük entegre ev tesktil fabrikası borsada işlem görüyormuş desinler
    sizce ilk raporu hangi aracı kurum yazacak

bence info damlar

Sayfa 297/747 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •