Sayfa 316/1000 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    ellerindeki enflasyona endeksli tahvilleri teminata verirler bir de ordan vurarlar boss kısmı yaş tahtaya basmaz
    demırbank nasıl battı var mı hatırlayan...
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

2.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    Ben hatırlıyorum

https://www.youtube.com/watch?v=N35SicxQvsI
    Hayat hoş gerisi boş

3. yabancı takasına bakalım.. aralık ayından beri sürekli satış modunda, 8 ayda toplamda 4.7 milyar dolarlık net satış yapmışlar.. borsa istanbul tarihinin en ağır yabancı satışı dalgası.. buna mukabil endeks aralık seviyesinin yüzde 60 üstünde- yabancı satış vs endeks bağlamında bu anomali tarihte bir ilk

iki yorum yapmak istiyorum

i. yabancı takasından 5 milyar dolarlık satış yemesine rağmen yüzde 60 yürümeyi başaran bir endeks, mesela 3-5 milyar dolarlık net yabancı alımıyla karşılaşırsa nerelere gider ? tarihi bir ralli olur zannımca, 1993/94 yada 1999/2000 rallisiyle eşdeğer bir hareket olabilir

ii. haftalık değişimlere bakarsak 8-nisanla biten haftada 200+ alım var, orası zirve olmuş ve düzeltmeye başlamış endeks.. haziran ilk hafta yine hafif bi yabancı girişi var 130 milyon dolar kadar, ve orası yine zirve olmuş iki aylık bi düzeltme evresine girmiş endeks.. son iki hafta yine benzer bi yabancı girişi var, acaba yine yabancıya malı yükledikten sonra aşağı mı salacak pala ??

4. https://www.hisse.net/topluluk/showt...99#post6057999

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    1.25-1.40$ arasi verirse her zaman alirim ereglileri abey onun haricinde artik eurobond daha mantikli geliyor bana az riskli senelik dolar bazinda 7-8 alip kafam rahat olmasi daha iyi

yogun gundu aksamdan beride tatil icin rezervasyon yapiyordum yazamadim
    real time degil ama 3325 den kapattim shortlari tatile gidecegim yurtdisinda bakamam ekrana
    ama ekim vadede 475 480 485 de yeni emirler yazdim
    Sevgiler
    Hayat hoş gerisi boş

5. ABD Hazine Bakan Yardımcısı Adeyemo, Türkiye Hazine ve Maliye Bakanı Yardımcısı Elitaşâ€™la telefon görüşmesi gerçekleştirdi. ABD Hazine Bakanlığı, Rusya’nın Türkiye üzerinden yaptırımları delme girişimleri konusunda kaygıların aktarıldığını açıkladı

bunlar da ota bota endişeleniyorlar
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    abı harıka vıdeo olmus...ne dıkkatımı cektı bılıyon mu ...tel no 444 111 ... 110 dese ıtfaıye 112 ambulance tam oturmus
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

7.  Alıntı Originally Posted by trsenatese Yazıyı Oku
    Selâmlar.
    Finansman şirketleri için %20 olacağı belirtilen bu oran daha önceden kaçtı biliyor musunuz.?
    Sizce Finansman şirketlerini de olumsuz mu etkiler bu yeni duzenleme.?

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Leasing, Faktoring, Tüketici Finansman şirketleri kastediliyor olmalı.

Doğrusu çok incelemedim.

Faktoring şirketleri genelde KOBI'lere bankalardan daha yüksek faiz ile kredi satar ama onlar da bankalardan borçlanır. Eğer hükümet KOBİ'lere daha ucuz kredi verin diyor ise Faktoringlerin marjı daralabilir.

İlgilendiğiniz şirketin sayfasında aynı soruyu sorun, orada daha ayrınıtılı ve doğru cevap gelebilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    Sildim gerek yok

Sayfa 316/1000 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •