-

Originally Posted by
Fıght clup
yada hisse grafiklerini açtığımız sağ üst köşedeki sarı kurucuğa tıklayın
çıkan doyadaki sağ üst köşede tarih ayarları var 01,01,1996 yazın olur olmazsa kırın atın

Ama sol üsteki sarı kutucugu tıklayıp ,hisse listesi gelirken,sağ üstte , bir tarih başlangici kutusu var.Onu 2000 yılı yapıp denedim.Oldu.Çok mutlu oldum.Forumlada paylaşayım.Teşekkür ederim sayın fight clup.Şimdi uzun vade ,sıkıştırılmış grafiklerle, büyük resimde trend çizgilerini çizerek başlıyalım çalışmaya.
Akıl,adama sermayedir.
-

Bir ornek yapıstırayım.Alfebenın son harfi, zoren grafıgı.SAyın Fight Clup bakın ,olmuş mu?
Akıl,adama sermayedir.
-
Ne kadar ralli kaçırdım yahu.al sat hikaye.
düşüncelere kurşun işlemez.
-
Sn kar o kutucuğa 01.01.1996 yazarsanız ilk Borsanin açılış verilerini görebilirsiniz, grafiklerin en başını, ilk halka arzlarını
-

Originally Posted by
Fıght clup
Sn kar o kutucuğa 01.01.1996 yazarsanız ilk Borsanin açılış verilerini görebilirsiniz, grafiklerin en başını, ilk halka arzlarını
nası gidiyor hüseyin
-

Originally Posted by
M21r1t1
nası gidiyor hüseyin
İyiyim hocam ama çıkaramadım,
-

Originally Posted by
Fıght clup
1998'e gıdebıldım bu gece.yarın actıgımda denerım dedıgınız tarıhı.1.1.1996.bugun olmadı.
Akıl,adama sermayedir.
-

Originally Posted by
Fıght clup
İyiyim hocam ama çıkaramadım,
işin bitince selamı kesersen unutursun tabi 

Originally Posted by
kar
1998'e gıdebıldım bu gece.yarın actıgımda denerım dedıgınız tarıhı.1.1.1996.bugun olmadı.
yarın da olmaz önce çerezleri komple temizlemen gerekiyor
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri