Sayfa 325/1000 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Yaşın müsaitse ,azgın laiklerin ,güç ellerine geçince ne kadar saldırgan,hırsız olduklarını hatırlarsın.2002 YILINA KADAR gelişmiş ÜLKE MİYDİK?

yaşını merak ettim..AKP yi savunmam ama işi başka yere götürme..10 ton lafım olur.

İşi İSLAMIN tamlamasına GETİRMEZSEN KİNİN SÖNMÜYOR MU?

AKP yi eleştir de mukadesata bulaşma.
    Yine atıp tutmaya başlamışsın:-)

Viop yorumların kadar felaket. İşin ilginci kendini çok da iyi sanıyorsun.

Diyanet işleri başkanı da Londra dan ev almış diyorlar? Muhafazakarların mekke/medine de ezan sesleri yerine Londra da kilise çanları eşliğinde ve kraliçenin kanatları altında yaşama sevdasının bir göstergesi midir bu acaba?

2002 öncesinde İngiliz gözüyle Türkiye'de durum nasıldı?

---------------------
    İngiliz bir çocuğun Türkiye ve İstanbul hakkında ilk izlenimleri.

BBC - 1971

https://t.co/DqSFglwSEm

https://twitter.com/wrzl/status/1559...EPoqEA9Kg&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2. Yüksek enflasyon ...
    hiper enflasyona doğru vites artırıyor

3. AYI DEYİP GEÇMEYİN Ayıların borsaya dönmesi ile boğa nüfusu biraz azaldı. Ancak esas değişiklik, boğaların davranışlarının değişmesi ile oldu. Boğalar, yeni ve amansız avcıdan korunmak için, daha savunmasız olacakları borsadan uzak durmaya başladılar. Boğaların uzak durduğu bölgelerdeki bitki örtüsü canlandı. Sadece 6 ay gibi bir sürede, ağaçların boyları 4 kat arttı. Çorak araziler kavak ve söğüt ormanlarına dönüştü. Göçmen ve ötücü kuşlar ormanı doldururken, ayılar gibi ekolojik sistemin mühendislerinden bir diğeri, ağaç yemeye bayılan kunduzlar ortaya çıktı. Ayıların çakalları da öldürmesi ile bölgede tavşanların ve farelerin sayısı arttı. Bu da bölgede şahin, gelincik, tilki ve porsuk nüfusunu artmasına neden oldu.

Ayılardan artakalanlar ile beslenen hayvanlar da yeni nüfusa eklendi: Kargalar, kartallar vb. Bu arada ayı nüfusu da arttı çünkü gelişen bitki örtüsü yabani meyvelerin verimliliğini katlamış arılar ve doğal bal çoğalmıştı. Ayılar, geyik yavrularını avlayarak, başladığı işi biraz daha ileri taşıdılar organik bal işine girdiler.

Bölgede yeni hayvan türlerinin yaşamaya başlaması, bitki örtüsünün canlanması ve sıkılaşması, nehirlerin kıyılarının sabitlenmesine, mendereslerin(akar su kıvrımları) azalmasına yol açtı. Menderesler azalınca, kıyıların çökmesi nedeni ile oluşan erozyon da azaldı. Kanallar daraldı ve daha çok havuz ve kumul oluştu. Böylece az sayıda ayı, İstanbul'un bir buçuk katından daha geniş bir bölgenin bitki örtüsünü, eko sistemini ve coğrafyasını değiştirmiş oldu. ve İstanbul Finans Merkezi haline dönüştü. THE END
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Önce TR evleri sonra hisseleri kapış kapış alınacak.. Bi kesim bim alacak Bi kesim efes...
    TR ortadoğu ve Afrika Asya için çok cazip
    Yeni Lübnan diyelim..
    Sonu benzer olmasın...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

5.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Yüksek enflasyon ...
    hiper enflasyona doğru vites artırıyor
    daha değil.. arifesindeyiz.. kırarsa çok sağlam kalkış yapar..
    bu sefer ki, kötü vurur..
    yapmasınlar, altından biraz zor! kalkılır.

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    12 aylık
    8,4 -> 18.1 +115%
    tuik enflasyon 80% 1:1 dengi 12,59
    kkm 1.2+ trilyon
    her usd +10% > 120 milyar kur farkı

sayfa 35 den itibaren
    2022_Yili_Merkezi_Yonetim_Butce_Kanunu_Teklifi_ve_ Bagli_Cetveller
    https://www.sbb.gov.tr/wp-content/up..._Cetveller.pdf

tl de gayzer formasyonu yapmak istemiyorlarsa...
    şapkadan tavşan çıkmalı..

18->22 kur 250 milyar
    eğitim 247 milyar.
    Memento mori

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Takıntı mı bu?...Başka cümle kuramıyor musun ?

Tek bir analiz,yorum yok...BIRILERI BURADAN EV ALDI..DILINE pelesenk olmuş.SANA GUNAYDIN DESELER CEVAP OLARAK '' BAK, EV ALIYORLAR'' DIYECEKSIN....

OPTIMIZE SISTEMINDEN bana ne..iş işten geçtikten sonra salla dur...Bu foruma tek bir katkın.. zararın bile yok.

Çok nevrotik ruh hali gördüm ama bu kadar derin takıntı ilk defa görüyorum.. ilaçlarını ihmal etme..

7. Müthiş ego... hep sen haklısın? Hep sen biliyorsun!

Muhafazakarsın ama kumar olan viop tan kafanı kaldırmıyorsun???

Çok para kazanıyorsun (?) ama sabahtan akşama kadar forumda yazı yazıp duruyorsun. Sana göre buradaki insanlarında senin akıl vermene ihtiyacı var :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8. İyi haftalar,

Cds 793 başlıyor, 2.9% yukarıda…
    Tüpraş faaliyelerde aksama, 110 M dolar favök etkisi olabilir demiş…
    Herkesin gönlünce olsun…

Sayfa 325/1000 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •