Sayfa 161/993 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    Rus kuyularını dondururlarsa olur...

İzle videoyu...
    Doktor kıl dedin, tüy dedin, öpücük dedin kapadın shortları...

Emeklilikte Aston Martin iyi giderdi halbuki

Şimdi yerli ve milli Aston Martinimiz Passatla devamke...

Ayı da çıkabülür, daş da düşebülür, Putin der ki Almanlar bizim kardeşimizdir vaktiyle onları Hitlerden kurtarmışlığımız da vardır, söz ulan bugünkü fiyat neyse onun dik yarısından bu kış size doğalgaz verecem...

Ya da Yemen'den iki roket sallarlar mini drone destekli, geçmişte yaptılar öyle kamyonet kasasından kaldırıp bütün Patriot bataryaları iptal oldu armut gibi izlediler, patlatırlar tesisleri depoları, Suudların canına minnet zaten bahane arıyorlar...

Ya da ABD baktı ki Almanya patlarsa, parçacık etkisinden etkilenecek canı yanacak, yapar Alaman dostlarına bi meşhur Amerikan Yardımı...

Gelecek öngörülemez, çünkü değişkendir, ama atın pohunu takip ederekten nereye gittiğini veya gitmediğini de kestirmek mümkündür der bir Kızılderili atasözü (yok öyle bir şey)

2.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Doktor kıl dedin, tüy dedin, öpücük dedin kapadın shortları...
    Emeklilikte Aston Martin iyi giderdi halbuki
    **izlediğim en temiz anlatımlardaan
    bakım gideri (çukur)olan şey almam.. prensip meselesi..

hazirandan longum vardı.. onları kapadım da dedim... kalıraçlı 14-5% aldım. 3-4 devede tırnak..
    iş bozuluyor -5% gelir de dedim

ayı değilim, buradan 4400 gelirse olurum..
    boğa piyasasında kaldıraç çarpan yapılır..(her dibi al)
    ayı piyasasında sıkıntı..
    nereye inecek ? kanırsalar 1600 sp
    1270 altın 12-13 usd gümüş.

oradan altın 3k+ gümüş 30+ sp 6-7K
    vur kaldıracı...

95% kkm(18,1) deyim 2.5 elma short 2.5 fx likit..(91 gün böyle mini portföy)

17/08 175 di.. 4% teorik aldım gene..
     Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    M/M enflasyon sıfırdı ama OÇları..
    Kontrollü yangınınız etrafı saracak...

24/12/22 kadar ELMA<120$
    hadi bakalım.. dayadım putları...
    Siz malsanız, tripleks havuzlu villa alırım..
    Ben malsam, araba parası gider..

Memento mori

3. Sabah söyledim ama anlaşamamışız.

4400 e kadar gidip de, oradan yıkılmak diye bir şey yok şu an, çok çok düşük ihtimal, iyice zorlamak lazım.

Şu an bir üçlü çizdik,

Bu üçlünün 5 li olma ihtimali var,

5 liyse bir zigzag veya kompleks 4 yapacaz.

Sonra da 5 e gideceğiz olası hedef 4500...

Ama bu olursa kabak gibi dibin 4 olduğu ortaya çıkacak..

Bu durumda bu bizim 5 li, 5 nci dalgasını uzatan 5 li olur zirveye gider, yapı tamamlanır.

Dolayısıyla 4400 ü bi daha görüp de ondan sonra yıkılma meselesi çok çok zayıf bir ihtimal şu an, hatta ihtimal mi bakmak lazım, A der, sert aşağıya B yapar ardından C ye gider, biz de buna dipten itibaren oluşan 5 nci dalganın ilk zigzag 1 dalgası deriz...gibi..

Ama bu dediğim, son, doğmamış çocuğa don biçmekten ziyade, portakal kabuğunda vitaminken henüz ayakkabı almak olur.

Şunlar yürürlükte, bu düşüş bir zigzag mı, yoksa 5 liye mi dönecek,

Zigzagsa, sonradan komplekse mi dönecek..

Gibi..şu an sadece düşüş izlenecek 5 liye dönecek mi dönmeyecek mi, bu kadar, 5 liye döndüğü an son zirve 4327 nin üstünü unut bir süreliğine..

Yani hem zirveye gitmez, hem de 4400 ü görecek şu an için zor. 4400 ü görür A yapar, sert geri çekilir ED nin ilk 1 ini oluşturan zigzagı çizer, sonra zirve...

4. put yığılması var ekstra çıkmazsa gamma dan sıkıştıracaklar..
    2 gündür alınanların likiditasyonu 4400-50-85, gelmez zirve... o sayımlar hep değişecek..
    olursa, çıkışı çatır çatır satacaklar.. çok derine ineriz..

aslında..
    işlem yapacak boşta param olmadığı için, kaldırç açtırmadığı sürece, pek derdim de değil..
    diğer açıdan,
    tabi kur 18+ yapıp bütçe patlaması sonucu piyasaya blokaj gelir babayı aladabiliriz..
    yada 14-13 gelir... 30%+ da oradan vururum...
    Risk/Ödül TL long tarafta.
    Memento mori

5. 2019 ağustos 5.7tl enf %19,25
    2020 ağustos 7tl enf %11,77 -> kur 22%(damat dönemi)
    2021 ağustos 8,4tl enf %19,25 -> kur 20%
    2022 ağustos 18,1tl enf %80 -> kur 115%

kur önden çıkıyor enflasyon sonradan geliyor..
    kur yukarda kaldı.. 12,5-13 olmalıydı.
    18 üstü +0.1 lira +6,6 milyar kabaca malliyet getiriyor..(banka+devlet)
    sadece 20% daha yapsın...+240 milyar (+11 milyar dolar)
    çok başka şeyler konuşuruz..

fiyat bütün algıları değiştirir.
    Son düzenleme : Zaf.Dogu; 23-08-2022 saat: 03:51.
    Memento mori

6. Sn.Achiles, bist için de çalışmanız var mı? Bize kabaran bi dalga görünüyor mu yoksa değirmenin suyu daha devam edecek mi?

Kkm den aldığımın neredeyse 2 katıda hazineden destek geldi hesabıma sağolasın ışıldak bakanım ve reisim
    bir halt olacağı yok.

Nebati: (Ticari kredilere faiz sınırı) Son alınan karar ile üç ayaklı bir model geliştirildi-NTV

Nebati: Yaklaşık %23'e kadar olan faiz oranlarını kullanan finansal sektör, herhangi bir karşılık ayırmasına gerek yok -NTV

Nebati: Atılan adım ile faizlerde gerileme hedeflendi-NTV

Nebati: Bu bankaların menkul kıymete olan ihtiyacının ortaya çıkması demektir, bankalar Pazartesi gününden itibaren menkul kıymetlere olan ilgi ve taleplerini artırdılar, 2, 5 ve 10 yıllıklarda tarihi düşüş trendini yakalamış olduk-NTV

Nebati: Eylül ayında tahvil ihracına çıkacağız, bankalarımızın ihtiyacını karşılamış olacağız, alınan kararların kredilerin uygun ve Türkiye ekonomisi modeline uygun kullandırılması amaçlanıyor-NTV

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 161/993 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •