Sayfa 359/1000 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 2,865 - 2,872 arası.

Konu: Viop XLIII

1. ekim aralık 2021 yükselişi 2 ay sürmüş 9 hafta.
    9. hafta çökmüşüz.

Şubat nisan 7 hafta sürmüş ..
    Yani her 2 ralli de 2 ay kadar sürmüş.
    Bu sefer kalkış temmuz 18 gibi oldu.
    6. haftasında.
    Daha 1-3 hafta sürebilir.

Ufak bi referans noktası
    Geçen haftaki 2.5 daldırıp 3+ yapmaları zaten yolun uzun olduğunun göstergesi idi.

2.  Alıntı Originally Posted by the_economist Yazıyı Oku
    https://bigpara.hurriyet.com.tr/habe...etti_id396272/

Türkiyede kriz dönemleri birbirine oldukça benzerdir;

2001 YILI :

"İMKB endeksi yılın son işlem gününü 13.782 puandan kapatarak 2001 yılının en yüksek kapanış rekorunu kırarken, endeks 2000 yılına göre TL bazında yüzde 46 prim yaptı."

Dolar MB kurlarına göre yılı yüzde 114`lük artışla kapatırken, mark, euro ve Fransız Frangı yüzde 105, sterlin ve İsviçre Frangı yüzde 109 değer kazandı.

2022 YILI :

Bist-100 31.12.2021 Kapanış Fiyatı : 1.857,65 ; Bist-100 12.08.2022 Kapanışı : 2.864,25 - Fark (%) : %54 Artış.

USDTRL 12.08.2021 Kapanış Fiyatı : 7,3282 ; USDTRL 12.08.2022 : 17,9324 - Fark (%) : %145 civarı.

Tanıdık geldi mi şimdi?
    Kenarda parası olanlar ve kullanabilenler için kriz dönemleri büyüme ve fırsat demektir. Krizlerden korkmayın paranızın değeri şu an nominal olarak artıyor ve alım gücü artmıyor gibi görünse de Türkiye'de doğru ekonomik politikalar uygulanıp belki stand by anlaşması belki de sıkı makro ekonomik tedbirler ile gelecek bir kaç yıl sonra alım gücü nispeten normale döndüğünde bugün kazandıklarınızın değerini daha iyi anlayacaksınız.

Dönem şimdi kazanma dönemi, malınızı ve paranızı kaptırmayın.

3. Aynen öyle ama insan gıdıklanıyor.
    Ekranda değilim.
    Ucaktayım şuan.
    Ben Dün hiç şhort açmadım.
    Ama bugün kendimi tutamam gibi.

3400-410 arası önemsediğim yerler.
    Seyahat Bi bitsin bakalım.
    İnince bakalım piyasa nerede olur.
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bendeki tüm sistemler longta...Endeks, belli kuvvetli destekleri kırmadan short açmak büyük hata oluyor..
    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    benden bahsetmissin galiba dayucum(diğerleride bigşort ve metim bey galiba) aslında yazmıyacaktım ama cvp hakkı doğdu,ben en azından pozum neyse onu online olarak yazıorum ve bu suç değil profil resmimi ayı yapıp şortçulara felan da saldırmıyorum kusura bakma dayucum,böyle yapanlar herzaman bilirler hiç terste kalmazlar emin olun....
    Bana laf attıysan, ben sürekli belirtiyorum. Ralli devam ediyor şimdilik net bir dönüş emaresi yok diye defalarca yazdım, totem için resmimi değiştirdiğim doğrudur lakin totem tutmuyor diye beni eleştiremezsiniz. Bende palanın bu fışkırtmalarından rahatsızım ama herif fışkırttırıyor, napim yani
    Hamdım Piştim Yandım

5. Borsa yükseliyor LONG olanların keyifleri yerinde.
    işlem yapmamakla beraber forumda Çok aktif olamıyorum.
    Biraz düşüş başlarsa SHORT üstatları zaten ben nakitim demeye başlarlar

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bana laf attıysan, ben sürekli belirtiyorum. Ralli devam ediyor şimdilik net bir dönüş emaresi yok diye defalarca yazdım, totem için resmimi değiştirdiğim doğrudur lakin totem tutmuyor diye beni eleştiremezsiniz. Bende palanın bu fışkırtmalarından rahatsızım ama herif fışkırttırıyor, napim yani
    sana dimedim dayucum sen demokrat bi insansınbenim gibi 3-5 ceton sallıon işte sesimiz fazla çıkıor biraz. Asılyüklü poz açan bazı arkıdeşlere demiştim aslında onlarda şorttaydı emma stop oldular ondan algı yapmayın ülen diye bizim gibin garibanlara sarıorlar

7. memed geldiğinde burada tepe diyip aynı film döndü bu muhabbetlerden rahatsız olduğumda grafla beraber bunları paylaştım tarih üzerinde.Çağrı ile bu grafı özelden paylaştımdı.1-2 dallama geliyor graf teknik için konuşuyor , hasat yapa yapa buraya geldik yukarki graf haftalık dı bunun günlük olanınıda attık hedefle beraber .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

badem dünyasının son ciğer filmi bu ,takip ede ede buralara geldik çok şükür.
    pozisyonlarım için 2780 üstü yukarı trend bozulmadığı sürece oyunda kalacam.
    belirlediğim tahtalarda maliyete göre.
    buda 3200 kanal katlamalı grafımızdı takip edenler bilir.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 359/1000 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •