Mutlaka şirkete daha hakim arkadaslar vardir ve daha iyi hesap yapacaklardir ama ben kabataslak şöyle bir hesap yaptim.
2 projeden toplam 209 bağımsız bölüm, 1 adeti ortalama 3 mln tl desek 627 mln tl gelir elde edilir.
Oto galericiler sitesinden ise 2021 yilinda yapılan kap açıklamasında 300 mln tl gelir elde edilecegi belirtilmiş. O miktar simdi minimum 600 mln tl olmuştur.
Toplamda 1.22 milyar tl gelir olası 2023 yili içerisinde.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yılsonu teslim edilecek daireler 2023 yılı içinde tamamen satılabilir, ayrıca 2. parseldeki yapılacak olan proje inşaat aşamasındayken bile satışa , maketten satılmaya başlanabilir. 2023 ve 2024 projelerin satışları ile yüksek hasılat ile geçecektir. 2. parselin proje bedeli bile yaklaşık 1. çeyreklik hasılata eşit . Y.T.D
Yıl sonu teslimat zor, diğer inşaatta uzun süredir duruyor, umarım bu fesih görüşmeleri yapılırken diğerinin ilerlemesi için anlaşmaya varılmıştır. Çatı üstü geslerin fazla üretimi artık devlet tarafından bedava alınacak, ne kadarını müsterilere sattığımızı mail ile sordum, umarım hepsini satıyoruzdur![]()
muhit, yeni 170 mn luk proje ve oto galerici - hepsini sat nakite çevir 1 milyar, KKM deki paralara hiç dokunma o da olur sana 800 milyon, eder sana 1 milyar 800. GAYRİMENKUL YENİLECEK EKSPERTİZLER 10 MİLYAR. Eder sana 11 milyar 800. borcu düş bakalım hemen. Kalır eline 10 milyar 250 Özkaynak. 1 e 1 fiyatladığı seneye ilk durak hisse başı 20 TL olur. Asıl bomba 2023 yılında olacak zaten orada özkaynakta 18-20 milyarları bulmak çok olası.
Hak ettiğimiz fiyatlara gelince, 5 liraya gelse de RYGYO alsak diyenlere, Twitterdaki teyze gibi, "SANA 5 LİRAYA BUNU BEDAVAYA VERİRLER BUNLARI DA HEDİYE EDERLER GARDAŞ" deriz.
Şirket üretimin büyük bölümünü kiracılarına satıyor ,
çıkan yönetmelikte zaten şöyle bir madde var " tükettiğin kadarını satabilirsin ondan sonrasını bedelsiz vereceksin diyor. " Her bir deponun üretimi zaten sınırlı fazla etkisi olacağını düşünmüyorum
gelen mail cevabını paylaşırsanız memnun oluruz . SYG
Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.
Yer İmleri