Sayfa 393/1000 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    zaf yoldaş haklı..

her zaman dediğimiz gibi hisse fiyatları -gerçek olamayacak kadar gülünç rakamlardan işlem görmekte idi, şimdi biraz fiyatladı, ama ağustos başından yüzde 20 ralli az bi şey değil, ama çok bi şey de değil.. değerlemeler x2- x3 gibi primler ima ediyor, yani <2 f/k banka hissesi, <5 f/k blue chip satılan piyasada alınan maldan zarar gelmez, son derece defansif bi yatırım olur.. bunlar gider yine 10-15 f/k işlem görmeye başlar bi vadede, zaten işler mükemmel gidiyor, son 2-3 çeyrek hepsi patlattı karları, ciroları, favökleri- denklemin paydası olan k dizginlenemez bi ivmede artmakta son 2-3 çeyrekte

şimdi kısa vadeye bakarsak, ralli modu devam ediyor, ederse cumaya kadar eder, son iki seans düzeltme olur diye bi kurgum vardı, buna paralel hareket etmeye çalışıyorum.. ama moralim bozuk, zira gün açışında bankaları sattım 5.84 ykb, 7.54- 7.64 isctr kaptırdım, sonra işlerim vardı geri alamadım.. bakalım inşallah fırsat verir bi ara
    Bistin toresi degismez.....Bistte en cok giden sey kucuk yatirimcinin elinde olmayan seydir.

Tarihi kar rekorlari ve tarihi dipler....Batik gemiden sahile vuran mallardan daha ucuz hale gelmisti bankalar.....
    Kucuk yatirimciyi 14-15 pddd ile islem goren sasa ve hektas gibi hisselerle hipnoze ettiler...
    Banka rallisini tamda milletin tatillerde, memleketlerde oldugu, dugun derneklerle mesgul oldugu yazin ortasina getirdiler zalimler.

Simdi duzeltmeyi bekliyoruz....aha burdan donecek..ahhaa surdan donecek dedikce bankalar yukari roketlenmeye devam ediyor.....yukari gittikce de banka kagitlari elimize verirler diye almaya cekiniyor millet.

Bankalardan sanayiye gecisler oyle kisa surede olacagini dusunmuyorum. Buyuklerin poz ayarlamalari aylar ve mevsimler suruyor....
    Bu is gelecek yilin basina kalir diye tahmin ediyorum.

2. o gün bu gün mü black wednesday isterük green istemezük
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

3.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    o gün bu gün mü black wednesday isterük green istemezük
    Hergün yazarsan birgun tutturacaksın.😀 Haftaya yaz bence biraz daha olma ihtimali var..

4.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    o gün bu gün mü black wednesday isterük green istemezük
    NAYN(nein)

Bugün Black Kemal günü olacak!!!

5. Bistte bir aydır diğer satıyor. Al bir de buradan bak. Bizim küçük yatırımcı kafayı yemiş.

6. Ordan döner burdan döner diye satıyor ayıcıklarım ha bu gün black ha yarın black ha yarından da yakın black beklerken monte karlo yanılgısı içinde sürekli kırmızıya basıyoruz hep yeşil geliyor meret biraz da black jack oynamak gerek en azından adında black var
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

7. ABD borsaları burada dip gibime geliyor. Bir de yurt dışı ile şaha kalkar mı? Kalkarsa nerede durur? (not: bir yerde durup düzeltme yapacak, seans içi olmuyor düzeltmeler, yeterli değil, silkeleyemiyor.)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Yabancı takası son 15 gündür her gün artıyor...Shortçular dikkat etmeli...Kesin dönüş olmadan atlamamak lazım...

zirveden -%6 aşağı olsun ama iz süren kırılınca poz. açmak lazım...

Yoksa burası ,olmadı şurası diye diye her gün +%3 gideriz..

Sayfa 393/1000 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •