Sayfa 1430/2453 İlkİlk ... 4309301330138014201428142914301431143214401480153019302430 ... SonSon
Arama sonucu : 19618 madde; 11,433 - 11,440 arası.

Konu: ...:::vobelıt:::...

Borsamız hakkında pek yazmıyorum ama,kişisel görüşüm,borsamızda bir düzeltme hareketi yakın olabilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,260
    Artık size itibar puanı bile veremiyorum sadece kuru teşekkürlerimi sunabiliyorum .
    Kusura bakmayın .

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    ABD'de ,daha önce İkinci Bölge İstinaf Mahkemesi'nin aldığı kararla halkbank'ın ilk derece mahkemenin aldığı karara itirazı reddedilmiş,karar onaylanmış halkbankın itirazı reddedilmişti, son aşama olarak halkbank 13 mayıs tarihinde Yüksek Mahkeme'ye(Anayasa Mahkemesi) başvurdu,Yüksek Mahkeme Halkbankın itirazı için ,New York Güney Bölgesi Başsavcılığı'na 18 Temmuz'a kadar süre tanıyarak gerekçesini kendisine göndermesini istedi.Gerekçe Yüksek Mahkeme'ye iletildi,şu anda Anayasa Mahkemesi hakimi Sonia Sotomayor'un dava dosyasını incelediği ve raportör olarak Anayasa Mahkemesi'nin gündemine alırsa ,belirlenecek duruşma takviminin ardından son yüksek mahkeme kararını verecek ve halkbankın yargılanması kararını verirse ,başka bir itiraz mercii kalmadığı için muhtemelen Ekim ayı gibi halkbankın yargılanması başlar ve ara verilmeden tahminen 15 gün içinde karar çıkar.

ABD Hukuku açısından bakılırsa,askıya alınan bir şey yok,ağır olsa da, hukuk prosedürleri normal seyrinde gidiyor.Anayasa mahkemesi kararı eğer yargılanma şeklinde çıkarsa ise,bütün hazırlıklar tamamlandığı için davanın geri kalan kısmının artık hızlı bir şekilde tamamlanması beklenir.

s400 alımı nedeniyle ABD Kongresinin getirdiği caatsa yaptırımları ise yürürlükte,o konunun halkbank davasıyla ilgisi yok.Halkbank bir ceza davası.

Yüksek mahkemeden eğer halkbank'ın yargılanması kararı çıkarsa, o zaman ABD medyasını tarar ,nasıl bir karar çıkabileceğini buraya yazarım.

https://www.newsmax.com/platinum/son...11/id/1078178/

Sotomayor's Decision Could Have Big Impact on US-Turkey Relations
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Artık size itibar puanı bile veremiyorum sadece kuru teşekkürlerimi sunabiliyorum .
    Kusura bakmayın .
    Ben de nezaketiniz için teşekkür ederim.

https://www.dunya.com/kose-yazisi/ic...uyor-ki/667051

İç borçta git gide öyle bir yük oluşuyor ki!

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Borsamız hakkında pek yazmıyorum ama,kişisel görüşüm,borsamızda bir düzeltme hareketi yakın olabilir.
    Günaydın s. deniz43, lütfen iyi tarafından bakalım. Önce iktisat bilimi "yerli ve milli" oldu. Ardından yeni bilimin yeni ekonomi politikası yaratıldı ve "makro ihtiyati tedbir"lerle tıkır tıkır yürütülüyor. Bir borsa kalmıştı, o da şimdilerde başlattığı ralli ile "yerli ve milli" oldu. İlk bakışta "herkes gider Mersin'e, biz gideriz tersine" gibi bir görüntü doğmuş olsa da, görünüşe aldanmamak gerekiyor değil mi?
    İşte Hendek! İşte Devekuşu!

Kerim Rota'nın yazısı

https://www.perspektif.online/kaybedenler-kulubu/

Kaybedenler Kulübü

"Faizleri sözde düşük tutmak uğruna kamu kaynakları heba edilirken dar gelirliden varlıklı kesime ve kredi kullanabilen şirketlere korkunç ve vahşi bir servet transferi yapılıyor. Bugünün kazananları, bundan sonra da kazanacaklarını hayal edebilirler. Oysa enflasyonun kazanaı olmaz. Enflasyon eninde sonunda gelirleri, servetleri ve sermayeleri eriterek kaybedenler kulübünü genişletir. Kendini büyütüp besleyen ve kendisiyle iş tutan siyasetçileri de tarihin tozlu sayfalarına gömer."

7. https://tr.euronews.com/2022/08/24/u...sinin-etkileri

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 1430/2453 İlkİlk ... 4309301330138014201428142914301431143214401480153019302430 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •