Sayfa 308/751 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408 ... SonSon
Arama sonucu : 6007 madde; 2,457 - 2,464 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

1. 12,66 ortalamayla trene tekrar bindim. hayırlısı bakalım

2.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    milyon değil, 128917 TL nominal değer diyor. yani 128000 adet hisseyi yapı kredi yada deniz üzerinden sattı.gurup malı almak için yada millete dağıtmak için ortalık karıştırıldı. öyle fırtına kopardılarki ne gördüğümüzden bişey anlayabildik nede izleyebildik.
    Serbest dolaşıma girecek kap haberi gelipte aynı gun hemen 128 bin lot satılmamıştır herhalde)

Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Serbest dolaşıma girecek kap haberi gelipte aynı gun hemen 128 bin lot satılmamıştır herhalde)
    yapı kredi ve deniz öyle iştahlı satış yaptıki bende bıraktığı izlenim sanki işlemi tamamladılar. yoksa tozu dumana katmalarının anlamı olmaz. ayrıca o satış yapılmamış olsa kesin brüt takas cezası gelirdi diye düşünüyorum. keza satışın yapılmamış olması işimize gelir,hareket devam edecek demektir.

Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Kesinlikle satılmadı.
    Bu fiyattan satmaz zaten.
    Maliyeti minumum 1 dalır😂

Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    yapı kredi ve deniz öyle iştahlı satış yaptıki bende bıraktığı izlenim sanki işlemi tamamladılar. yoksa tozu dumana katmalarının anlamı olmaz. ayrıca o satış yapılmamış olsa kesin brüt takas cezası gelirdi diye düşünüyorum. keza satışın yapılmamış olması işimize gelir,hareket devam edecek demektir.
    128 bin lot nedirki😂😂
    Hareketle bir alakası yok.
    Tesadüfi birşey.

6. RWE Denizli DGKÇ Santrali için;

15 Ağustos'tan bugüne üretim:

22 Ağustos'tan bugüne üretim:

Kaynak: https://seffaflik.epias.com.tr/trans...i-uretim.xhtml

7. Son günlerdeki Piyasa Takas Fiyatı:

Kaynak: Fintables & EPİAŞ

8.  Alıntı Originally Posted by €vrén Yazıyı Oku
    Son günlerdeki Piyasa Takas Fiyatı:

Kaynak: Fintables & EPİAŞ
    Kaynak bazlı üretim tablosundan görüldüğü gibi gaz çevrimler devreye girmiş. Almanların yaz tatili rezil oldu 😂😂 Neyse artık hiç yoktan iyidir. Eylül de yeni düzenleme gelmeli.

Doğalgazların temmuz- eylül arası toplam üretimdeki payının %30-35 seviyelerinde olması normal.

Sayfa 308/751 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •