Sayfa 454/1000 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 3,625 - 3,632 arası.

Konu: Viop XLIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    16 YILDIR VOB da çok aktif işlem yaparım...Sonuç; VOB YAPMAYIN...CİDDİYİM; hayatınız elinizden alınır ve tonlarca zarar etmeniz mümkündür.Burada her türlü şerefs... var.

VOBDA zengin olan görmedim ama hissede olan gördüm.Elbette ,vobda kazanan oluyor, at yarışında da-kumarda da kazanan olduğu gibi...

Ucuzdan alınan 4-6 hisse ile zarar etmezsiniz hatta uzun vade çok iyi bir kazanç olur.

VOB da illaki yapacaksanız,long/flat olunuz ve sistem eşliğinde...Bu bile sakıncalı..

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    pala sanki dün hiç satmamış gibi alıyor.

teknik meknik yok bam bam bam
    teknikcilerede temelcilerede saygım sonsuz ama borsacılık bu ikiside değilki...

ha birde masabaşı patronla aynı masada oturan arkadaşlar var..üstelik paralı ..biizm patron bildiğimize hesap ödetmeyecek cinsten

y.t.d

3. 2xSP short, 3xSP long vs fonlar var, o tip fonlar bize de lazım.

2xBIST30 long fon fena olmaz.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Dün akşam pazarında işc almıştım...Bundan sonra hep pazardan alacağım.

5. GARAN'da satan dün satmıştır, bugün sürtünmesiz bölgeye geçti. Denemek için en tepeden aldım heyecan yaptı 4 kademe sonra sattım. Normal vatandaş da alamaz.

xBank işlem hacmi arttı,

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    teknikcilerede temelcilerede saygım sonsuz ama borsacılık bu ikiside değilki...

ha birde masabaşı patronla aynı masada oturan arkadaşlar var..üstelik paralı ..biizm patron bildiğimize hesap ödetmeyecek cinsten

y.t.d
    ağam neye bakalım o zaman? temele tekniğe göre alıyoruz da satıyoruz da. tabii %100 tutacak diye bir şey yok ama genel olarak yol gösterici.

geçen bir arkadaş kafama göre poz alıyorum en azından yorulmadan kaybediyorum yazmıştı
    audentes Fortuna iuvat

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Dün akşam pazarında işc almıştım...Bundan sonra hep pazardan alacağım.
    Akşam pazarı arzın maksimum, talebin de en zayıf olduğu zaman normalde.

Sabah yeni umutlar ve dolgun limit ile başlanılıyor, ama hisse sahibi 11-12'den önce uyanmadığı için fiyat bu saatlere kadar şişkin oluyor.

Normalde borsa 12'de başlamalı.

Sayfa 454/1000 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •