Sayfa 498/1000 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598998 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 3,977 - 3,984 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ntgaz geçen haftalarda 8 taleydi bugün 18 taleye dayanmış, iki gündür dikkatimi çekiyordu cesaret edip alamadık, almadığımız uçuyor aldığımız gitmiyor çok enteresan işler mevcut, dikkati elden bırakmamak lazım
    Dün Ntgaz dedim bugün tavan olmamış, buraya hisse ismi yazmakta çok sıkıntılı oluyor berkimcans abi salça ya nazar değdi heralde, domatis suyun içinde 50 tale kışa zor görür gibi duruy
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tusiad a kredi verilmezse şirketleri sıkıntıya girer, borsada işlem gören çok şirket var tusiada bağlı,akşama pazar olabilür durum ciddiyse
    At bile sahibine göre kisnermis,mektupa cevap bile veremediler ne ayak bunlar dayı!!
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    At bile sahibine göre kisnermis,mektupa cevap bile veremediler ne ayak bunlar dayı!!
    Kapitalizmin özü; Para varsa, zenginler paylaşır Borç varsa, halk öder...

Mevzuyu bende çözemedim, bi dolap dönüyor biz göremiyoruz sanırım.
    kapitalizmin özünü hatırlamakta fayda var, arkada neler konuşuldu acaba
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dün Ntgaz dedim bugün tavan olmamış, buraya hisse ismi yazmakta çok sıkıntılı oluyor berkimcans abi salça ya nazar değdi heralde, domatis suyun içinde 50 tale kışa zor görür gibi duruy
    @*Bozkurt, Srebrenitsa Katliamından sonraki son 30 yılın en büyük katliamını xBank larda açıkcılara yaptılar, sende durumlar nasıl kaldı mı çarpışacak uzuv felan,,,

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    @*Bozkurt, Srebrenitsa Katliamından sonraki son 30 yılın en büyük katliamını xBank larda açıkcılara yaptılar, sende durumlar nasıl kaldı mı çarpışacak uzuv felan,,,
    Dağlık Karabağda da katliam yapıldı bir zamanlar ama bakın bugün https://www.haberturk.com/lacin-sehr...-gecti-3515263

yaşasın Laçin.

umarım işleriniz rastgider.

y.t.d.

6. ABD -TÜSİAD mektubu yüzünden borsa düşecekse , dayı kızı da bıyık bırakıp askere giderdi , o iş bence o kadar basit değil.

shortculara üzüldüm ama dolar bazında ÇOK UCUZ olan bir borsada , ne akla hizmet inat eder ki insan !!!

7.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Bankalarda açık yapmadığım için yırttım ama endekiste çok zaiyat aldım, kol bacak gitti ama küllerimden yeniden doğacam. Atın intikamı olmasın mı
    Hamdım Piştim Yandım

8. shortculara hep üzülüyoruz da bu işi hiç şakası yok gözleri kapalı körebe oyunu oynamak ne kadar mantıklı
    çok basit ortalamalarla n küçük peryotta düşme emaresi olmayan bir piyasada inat edersen çok zarar edersiniz.

BaBo nun sözüdür

-Tekniğe inanma Tekniksiz kalma-Teknik analiz önden gider, haberler arkadan gelir-Para Piyasaları mezara kadardır-21 senedir sanal alemdeki sloganlarımdır.

Sayfa 498/1000 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •