Sayfa 499/1000 İlkİlk ... 399449489497498499500501509549599999 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 3,985 - 3,992 arası.

Konu: Viop XLIII

bugün sabah 8000 TL zarar yazdım kontratlarda....al satla 2500 TL artıya geçtim.....beklesen aktif olmassan vobda para kazanamazsın....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

2. şimdi herkes secım secım dıyor da dıyelım kı c baskanlıgını reis kazandı....tbmm de cogunluk dıger partılerde olacak senaryosu bence akp ıcın en ıyı senaryo budur...bu durumda tbmm yetkılerı nedır....cumhurbaskanlıgının yetkılerı nedır.....bu durum nasıl bır vazıyet yaratır...bence bunları tartısmak lazım ...boyle bır senaryoda pek ıyı olmasa gerek gıbı ...mesela cumhurbaskanı muhtemelen kendı sectıgını ıc ıslerı bakanı yapacak ...tbmm nın gorev ve yetkılerı ne olacak...
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    shortculara hep üzülüyoruz da bu işi hiç şakası yok gözleri kapalı körebe oyunu oynamak ne kadar mantıklı
    çok basit ortalamalarla n küçük peryotta düşme emaresi olmayan bir piyasada inat edersen çok zarar edersiniz.

BaBo nun sözüdür

-Tekniğe inanma Tekniksiz kalma-Teknik analiz önden gider, haberler arkadan gelir-Para Piyasaları mezara kadardır-21 senedir sanal alemdeki sloganlarımdır.
    şimdi ben x miktar bir bankada short yaptım ama diğer bankadan alış yaptım...ben short yapmış sayılır mıyım?
    teknik veya temel önden gitmez ..ben alır satarım..babo benim anca ortalamama bakar...eee önce ben alıp satcamkki babonun bakabileceği bir ortalama olsun...
    not:bunun diğer bir ispatıda halka yeni açılan şirketlerdir... babo o an yorum bile yapamaz çünkü o an ortada ticaret yokdur geçmişi grafik olarak yokdur... ama temel analizcinin eline en azından bilanço filan tutuşturuveriyorlar bikaç yıllık en azından.

not:buradaki ben ben değilim

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Endex 3000 i aslında 30.000 i geçmiş, fiyatlar TL bazında zirvelerine yakın, malını alt fiyattan satmış üst fiyattan da alamıyor, çatışmalar çıkmış, bombalar patlamış, sınır ötesi operasyonlar başlamış, ülke notu düşmüş-çöp olmuş, ekonomi berbat, yükselişe de inanmıyor, adam napsın Viop30 da ve Pay vadeli de short açıyor, ya da Spot ta açık kovalıyor, Piyasa ve Tahta Yapıcı da bu olumsuzlukları fırsata çevireyim diyererek Ralli tuşuna basıyor, açıkcı günlük te zararı kabullenip lanet olsun deyip düşüş pozisyonu nu kapatıyor, düşüşe güvenen ise bir ümit diye kirasını da ödeyerek açığını yarına taşıyor, umduğunu bulamayınca da taşıdığına pişman oluyor,

@Deniz Ali, inadın nedeni bence bu işte! ha düşecek mi tabi ki düşecek, (zaten yükselişin sağlıklı olması içinde düşmesi lazım, yoksa sert yükselişin sert düşüşü olur) o zaman da bu pozisyonlar erken kapanıp çok düştü diyererek mallanılacak, bir darbe de oradan yenecektir,

5.  Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    ABD -TÜSİAD mektubu yüzünden borsa düşecekse , dayı kızı da bıyık bırakıp askere giderdi , o iş bence o kadar basit değil.

shortculara üzüldüm ama dolar bazında ÇOK UCUZ olan bir borsada , ne akla hizmet inat eder ki insan !!!
    Düşmeyen borsa çıkar başka açıklaması yok ay sonuna kadar alımlar devam hergun birkaç xu30 tavan oluyor.

6.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    şimdi ben x miktar bir bankada short yaptım ama diğer bankadan alış yaptım...ben short yapmış sayılır mıyım? .
    yani en azından grafiğe bakmak işe yarayabilr ...

7. en azından
    Mal taşıyanlar her gün 5 günlük ortalamayı takip etmesi bile güzel sonuçlanabilir.

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    yani en azından grafiğe bakmak işe yarayabilr ...

şöyle söyliyeyim ...bugün long olduğum banka yüzde 10 yaptıkdan sonra short olduğum yüzde 9.99 yapabilir hiçde umurumda olmaz....

açıkcası 3 gündür keyifliyim hemde oldukca

short benim için sigortadır. ...oldukca yüklü mal taşıyorum sayesinde.

y.t.d.

Sayfa 499/1000 İlkİlk ... 399449489497498499500501509549599999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •