Sayfa 188/993 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1. Varsayalım şu sıralarda banka hisselerine ve bir kaç sanayi hissesine yüksek hacimli miktarda para girdi, giriyor ve girecek.

Bu Banka hisselerini satıp Nakite geçenler için iki ihtimal kalıyor.
    Nakite geçenlerden ilk ihtimal.Ya parayı borsadan çıkarıp başta Döviz alarak yada başka bir şekilde değerlendirecek.Döviz alınca doğal olarak gene döviz fiyatlarını yukarı doğru itekleyecek.

İkinci ihtimal de Borsada kalmaya devam edip başka bir hisseye girecek ve bu giriş diğer hisseleride yükseltecek.

Diğer borsadaki belli başlı yükselmeyen diğer hisse sahipleride benim başım kel mi diyerek elindeki hisseleri daha yukarıdan satmak isteyecek doğal olarak.

Son 10 gün içinde diğer yükselmeyen bazı hisse sahipleri de merak etmesin derim yükselme tetiklemesi diğer hisselerede belli oranlarda gelecek.
    Ama kim ne kadar pay alabilecek kısmet bakalım.
    Varsaydık.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

2.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    2022 yılının ocak ayı gibi...

emeklililin alması gereken ortalma maaşı 10.000 tl olması gerekir...

21 yıldan beri aşınan alım gücü ancak kompanze olur...
    Bugun 10.000 TL. yaklasik 550 USD yapiyor, SSK emeklisine hic bu kadar odendigi olmusmuydu ?

Bu konuda bir calisma varmi ?

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    AKP'nin Milyarlarca TL'lik Yolsuzluğunu ve Ağrı'daki Seks Skandalını Gürültüye Getirmek İçin Gülşen'i 4 Ay Önceki Açıklamaları Yüzünden Tutuklamanın Yeterli Olmadığını Fark Eden Savcılık, 90'lar Televole Arşivini Mercek Altına Aldı...

http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=407380
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Uyarı: ''Telefonda kendisini Cumhurbaşkanı danışmanı olarak tanıtıp sizden para isteyen şahıslara nolur nolmaz 3-5 bir şeyler gönderin. Doğru da söylüyor olabilirler...''

http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=407415
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. Sıra Aleyna Tilki'de...sanırsam.

Slogan mlogan atılıyor siyasi diye, konserleri yasaklıyorlar. Noluyo nereye gidiyoruz, kötü şeyler olacakmış gibi bir his başladı bende...

6. Bir Suçun İşlendiğini Öğrenen Cumhuriyet Savcısının Görevi.

CMK Madde 160

(1) Cumhuriyet savcısı, ihbar veya başka bir suretle bir suçun işlendiği izlenimini veren bir hâli öğrenir öğrenmez kamu davasını açmaya yer olup olmadığına karar vermek üzere hemen işin gerçeğini araştırmaya başlar.

(2) Cumhuriyet savcısı, maddî gerçeğin araştırılması ve adil bir yargılamanın yapılabilmesi için, emrindeki adlî kolluk görevlileri marifetiyle, şüphelinin lehine ve aleyhine olan delilleri toplayarak muhafaza altına almakla ve şüphelinin haklarını korumakla yükümlüdür.

https://barandogan.av.tr/blog/mevzua...in-gorevi.html

Yasa, yükümlüdür diyor.

Yani dava acabilir degil, acacaksin diyor.

Bu savcilar Silivri'nin nasil soguk oldugunu henuz duymamis olmali.

Eger gunu geldiginde CHP bunlari, sirali amirleri ile birlikte mahkemeye sevk etmezse, o CHP ile hic bir isim olmaz.

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bugun 10.000 TL. yaklasik 550 USD yapiyor, SSK emeklisine hic bu kadar odendigi olmusmuydu ?

Bu konuda bir calisma varmi ?
    SSK dan emekli olduğumda 850 USD alıyordum. Şu anki emekli maaşım 410 USD ediyor.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    SSK dan emekli olduğumda 850 USD alıyordum. Şu anki emekli maaşım 410 USD ediyor.
    Yazık gerçekten.
    Biz de bir gün emekli olacağız.
    Sürekli eriyen, alım gücü düşen bir emekli maaşı.

Sayfa 188/993 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •