Sayfa 627/1195 İlkİlk ... 1275275776176256266276286296376777271127 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 5,009 - 5,016 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Borsa günfem.Hani bilirsiniz.
    O,Borsa gündem isimli internet sitesinden ,ilk yayın zamanından itibaren, rüşvet,şantaj için haber yaptığını,,hedef gösterdiğini anlamıştım.. Yanılmamışım.

2. Memento mori

3.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    O,Borsa gündem isimli internet sitesinden ,ilk yayın zamanından itibaren, rüşvet,şantaj için haber yaptığını,,hedef gösterdiğini anlamıştım.. Yanılmamışım.
    Kendine bulunmaz bir pay çıkarma kardeş. Sadece o site değil, basının tamamı bu işi yapıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Borsada işlem gören şirketlerin,Her yıl bedelli sermaye artırımı yolu ile Milleti nasıl yoldukları , Sedat Peker'in açıklamalarından anlaşılıyor..
    O dönemle adı geçen SPK başkanı Ali Fuat Taşkesenlioglu ve yönetim kadrosu , yedikleri hurmalar için hesap vermeli..!!

Bu iddialar SPK nın yapısında, işleyişinde, yöneticilerin ahlaki, hukuki, sorumluluk anlayışında, uygulamasında, Şirketlerin ortaklarına davranışlarında değişim yaptıracak mı.?
    Daha da önemlisi, sosyal medyada iki satır eleştiri,yorum yazanların peşine düşen ,dava açan Cumhuriyet savcılığı, Vatandaşı etten puften şeyler için hapse atan mahkeme başkanları ne yapacak.?
    İzleyip göreceğiz..!!

Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku
    Evet sevgili Nikrece

Ağustos ayının son günleri ve yaz biterken...
    Neler öğrendik ?

Sistemli rüşvet ağını...
    Bedelli sermaye onaylarının nedenlerini...
    Adana otobüs işletmeleri Yeni Adana seyahat ve Lider Adana seyahat firmalarının neden bir anda faaliyetlerinin sona erdiğini...
    Bir dakka neler kacirmisim.

Bu kadin insanlari 40 milyon lira dolandirdi. Kac kere uzun detayli herseyi anlatan sikayet ettim SPK'ya sicagi sicagina. 5 sene sonra insanlarin parasi gittikten sonra ceza verdi.

Ama belki benim sikayetleirmle 200 milyon liralik beles tahsisli mallari ve Transturkten de 50 milyon liralik beles tahsisli iptal edilmistir.

Buyugu burda: https://i.ibb.co/k4yfz1x/sulun3.jpg

Oklari takip edin sol kareden baslayip.

Hep bir dolandiricilik olaylari olur ya borsada. Bu kadar sene ugrasiriz borsayla ama hep sonunda goruruz ogreniriz.

Bu kadinin sirketinde EN BASINDA yakalamak nasip oldu.

Sirketin tek bir isi vardi. O da twitter uzerinden tahsisliden belese gelen mallari insanlara pazarlamak. Sadece bu kadar.

https://www.youtube.com/watch?v=1M6hd25iK3Q

Adamlar oyle bir anlatmis ki, duyan da dolandirici magdur sanacak.

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Hep bir dolandiricilik olaylari olur ya borsada. Bu kadar sene ugrasiriz borsayla ama hep sonunda goruruz ogreniriz.

Bu kadinin sirketinde EN BASINDA yakalamak nasip oldu.

Sirketin tek bir isi vardi. O da twitter uzerinden tahsisliden belese gelen mallari insanlara pazarlamak. Sadece bu kadar.
    Olay neydi hocam? Biraz ayrıntı verneniz mümkün müdür? Tahsisli mallari pazarlamak nasil oluyor mesela?

Sayfa 627/1195 İlkİlk ... 1275275776176256266276286296376777271127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •