-

Originally Posted by
Chetuo
Sedaş ve Sepaş'ın %100'ü Akenerji'nin ise bunlara maliyetine verse bile bunların yaptığı kar sonuçta gene Akenerji'ye dönmüyor mu bir şekilde?
SEDAŞ ve SEPAŞ AKENERJİ'ye ait şirketler değil...
Akkök grubu ve CEZ'in %50-50 ortaklığı olan Kocaeli merkezli AKCEZ Enerji Yatırımları A.Ş.'ye ait.
SEDAŞ ve SEPAŞ'ın satılması bu anlamda önemli ve olumlu. Çünkü CepToCep ihtimalini/şüphelerini ortadan kaldırır.
Ancak bugün itibari ile satış gerçekleşmiş değil. Ticaret Sicil eskisi gibi duruyor...
-
Son tweetler doğruysa SPK sermaye artırımlarında açıktan para istiyormuş. Para vermek de yetmiyor. .....u ekber 'ler ülkenin her yerini tutmuş
Bunlar gitmeden bize ülkede ekmek yok
ama az kaldı...
-

Originally Posted by
Siesta
Son tweetler doğruysa SPK sermaye artırımlarında açıktan para istiyormuş. Para vermek de yetmiyor. .....u ekber 'ler ülkenin her yerini tutmuş
Bunlar gitmeden bize ülkede ekmek yok
ama az kaldı...
Gittikten sonra temizlemeside var bunları…. Eskisi kadar cesur olamazlar ama aynı kafa işleri devam ettirmeğe çalışır
-

Originally Posted by
wasaban
Gittikten sonra temizlemeside var bunları…. Eskisi kadar cesur olamazlar ama aynı kafa işleri devam ettirmeğe çalışır
En güzel örneği ibb...
aynı tas aynı hamam. sıfır icraat.. bol bahane.
hukumet degisince de 6li arasinda top döner
bize tek basimiza yetki vermediniz ki derler
-
pazartesi gülşeni birakirlarsa akenerji tavan olur mu bay wasaban?
artık mantık falan aramıyorum....
-

Originally Posted by
Siesta
pazartesi gülşeni birakirlarsa akenerji tavan olur mu bay wasaban?
artık mantık falan aramıyorum....
Olabilir, neden olmasın. Mesela cuma günü ABD tarafını haşat ettiler. Ama bizim borsamız çok güçlü😂
-

Originally Posted by
wasaban
Olabilir, neden olmasın. Mesela cuma günü ABD tarafını haşat ettiler. Ama bizim borsamız çok güçlü😂
Onların doları varsa bizim de halkımız, hakkımız, Allahımız var.
ben demiyorum. konu komşu diyor
-

Originally Posted by
Siesta
Onların doları varsa bizim de halkımız, hakkımız, Allahımız var.
ben demiyorum. konu komşu diyor
Batı , ekonomik olarak bizden üstün olabilir ama ahlaki çöküş içindeler. Almanların kışın yakacak gazı yok, kömürü yok. Birde bize ders vermeye kalkışıyorlar.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri