Aynen, biz emekli olduk ama 20-25 yaşındakiler bmv , mercedes harici araba kullanmıyorlar. Geçmişten bir anımı anlatayım. 30 yıllık çalışma hayatımın 25 yılını üst kademe yönetici olarak çalıştım. Büyük bir grup şirketinin Turizm ve inşaat grubunda ve 35-40 lı yaşlarımda ( tam tarihini hatırlamıyorum uzun yıllar geçti) olan bir olay. O zaman grubun sadece 1 şirketi halka açıktı ve bugün hala aynı şirket halka açık. Kardeşlerden birine ait ( yönetimi, sonradan kardeşler ayrıldılar ve şirketler de ayrıldı ancak hala çok büyük şirketler) Bu kardeş, bizim ceo nun ofisine sistem kurdurdu ve şirketin hisselerinden aldırdı. Ona şu bilgiyi verdi. ben arayacağım ve sat dediğim zaman satacaksın al dediğim zaman alacaksın diye..Tabi anlaşmalarının içeriğini bilmiyorum hala, Güvenemediğim ve yaşım genç olduğu için ben arkasını aramadım. Şuan şirket hala açık ve patronlar aynı, Ceo ne oldu derseniz. Doymadı ve şirketi tehdit etti halbuki 15.000 eurunun üstünde maaş alıyordu. Tazminat olarak açıktan 250.000 euro civarında 13-14 senelik para aldı. Şuan nerdedir bilmiyorum ama en son emekli olup ( öğretmenlik yapmışmış işe başlamadan önce, sadece almancası güçlü olduğu için coe oldu kısa devrede) sersefil yaşıyordu, kumar hastalığı vardı. Neyse Anadolu'nun bağrından kopmuş dürüst olduklarını söyleyen patronumun kardeşi bile böyleyse..Fırıldakların neler yapabileceğini bilerek borsada hala ümitle bekliyorum. Gerçek bir temiz eller operasyonu gerekiyor. YTD

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri