Originally Posted by bigdata bazı yan tahtalara sırayla devre kestiriyorlar.. bazı yan tahtalar hergün tavan gidiyor
Originally Posted by bigdata bazı yan tahtalara sırayla devre kestiriyorlar.. Hacı… onların robotu varsa, bizim Allahımız var
Originally Posted by delicocuk35 bazı yan tahtalar hergün tavan gidiyor Aynen. İsmi geçen 3 şirket devre kesmiş yanına birde saçma sapan x5-6 yapanları tokatlamışlar
Gwind 400m dolar. Ayen 450m dolar… Maşallah
Shell CEO'su: Petrol piyasası bir süre daha sıkı kalacak bu shell turcas ceo su mu shell turkiye ceo su mu shell global ceo su bilemedim ama matrikse bu acıklama dusunce hisse 13.07 e vurdu.
Originally Posted by bigdata Shell CEO'su: Petrol piyasası bir süre daha sıkı kalacak bu shell turcas ceo su mu shell turkiye ceo su mu shell global ceo su bilemedim ama matrikse bu acıklama dusunce hisse 13.07 e vurdu. Shell CEO'su: Avrupa'da gaz krizi birkaç kış sürebilir 4 çeyrek, kasım ayı itibariyle brent petrol long diyorum.
Originally Posted by bigdata Shell CEO'su: Avrupa'da gaz krizi birkaç kış sürebilir 4 çeyrek, kasım ayı itibariyle brent petrol long diyorum. Enerji piyasasında bölgesel fiyatlamalar çok ayrıştı.. Abd bu işten kârlı çıkarken, Avrupa haşat oldu
Originally Posted by bigdata Shell CEO'su: Avrupa'da gaz krizi birkaç kış sürebilir 4 çeyrek, kasım ayı itibariyle brent petrol long diyorum. Bende şort diyorum😅
Forum Rules
Yer İmleri