Originally Posted by GP Evet top herr bigdatada. Şahitler huzurunda) zamanını bilemem amam 140-150 dolarlar bir iğne daha atar gibime geliyor, Ordan ikili tepe yapıp geri çekilir.
yine shitcoin lik yaptı. bazen aktif alım satım kademesinde 15*--20 kademe fark oluyor.
Originally Posted by bigdata zamanını bilemem amam 140-150 dolarlar bir iğne daha atar gibime geliyor, Ordan ikili tepe yapıp geri çekilir. Yattı yine bizim hırvatistan)
Originally Posted by GP Yattı yine bizim hırvatistan) Oysa ben hırvatistana girdiğim an tavan garanti) Dimi wasaban üstat😅😅😅
Originally Posted by GP 31.12.2022 100 dalırın altı ise bende üstü ise sizlerde. Hırvatına tamammı? Originally Posted by GP Oysa ben hırvatistana girdiğim an tavan garanti) Dimi wasaban üstat😅😅😅 Aynen öyle
Originally Posted by bigdata yine shitcoin lik yaptı. bazen aktif alım satım kademesinde 15*--20 kademe fark oluyor. Çok saçma , çok gereksiz hareketler
Kapanışa bak, çay demle.
Originally Posted by wasaban Kapanışa bak, çay demle. Üstat sabırla koruk pekmez olurmuş😂😂
Forum Rules
Yer İmleri