Sayfa 432/611 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532 ... SonSon
Arama sonucu : 4888 madde; 3,449 - 3,456 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

Bunlarında SPK ve borsa yöneticileriyle bağlantıları manipulatif hareketlerin kronikleşmesinden belli değilmi!
     Alıntı Originally Posted by karahasan Yazıyı Oku
    BU haberin yanısıra sosyal medyada polat holding ile ilgili satın alma, Kazakistan maden şirketi haberleri(yada hikayeleri) Vardı. Ayazağa , kartal , monrol ilaç fabrikası yapımı herşeymi fluğ olur. HAA birde ne demişlerdi yönetim ve yatırımcı bilgilendirmede tam şeffalık ilkesi gibi birşeyler zırvalamışlardı. Bindik bir alamete sonu hayır olur inşallah ytd
    SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

2.  Alıntı Originally Posted by karahasan Yazıyı Oku
    Gensenta alimı için; 1- Ecilic de eczyt kasasındaki dövizi hüpletmek için bedelli sermaye artırımı yaparmı. 2-Ecilc bilançosundaki kardan kısıtlanmış yasal yedekleri kullanabilmek için bedelsiz sermaye artırımı yapmak zorundamı Aklımda deli sorular. Hazır burada bezginbekir, noroply gibi tecrübeli arkadaşları bulmuşken sorayım dedim. YTD
    1 ci yol Bu tür satın alma olayın da önce şirket kasadaki dövize ve yedek akçelere bakar bu gerçek holding de böyle olur.

2 yol ise bedeli yapılması oda genelde naylon şirketlerde olur ki buradaki asıl amaçları ky tırtıllayarak rahatsızlık vererek elindeki lotu almak yada ky mal kitleme işidir

3 yol ise ucuz Kredi bulunma durumunda Kredi kullanımı ki genelde en çok bu yöntemi kurumsallaşması tamamlanmış firmaların yaptığı iş dir..

Sonuçta ne olursa olsun her şekilde sermaye tavanını yükseltecek kaçarı yok bazı arkadaşlar bedelsiz diyor bu sermaye tavanı ile bu iş zor bazı zübükler telegram da ky yanlış yönlendiriyor bunları ifade edilince de tavsiye maksatlı değil diyorlar ama bal gibi de ky manipüle etmekteler

Kısacası bedelsiz yüksek ihtimal ama bu sermaye tavanı ile biraz zor ama imkansız da değil sonuçta bugün kü sermaye tavanı ile %280 ama gerçekte %1000 olmalıdır tüm bunlar enflasyon değerlemesi yapılmadan tahmini rakamlar....

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hiç bir fikrim ve önerim yatırım tavsiyesi değildir. Ciddiye alınmasın sorumluluk kabul etmiyorum

3. teşekkürler cevaplarınız için Sayın rek , Sayın kibarmelih69

4. Yanlış bilmiyorsam yönetim bir defaya mahsus semaye tavenı üzerinde sermaye artışına gitme hakları var diye biliyorum.

5. Spekülatör kafasına göre takılıyor. Zaman zaman numaradan da olsa sendelemiş bir boksör gibi dizlerini kırıp fiyatları aşağıya çekiyordu. Veya boşa çıkan ataklar yapıyordu. Biraz duruldu. Tekrar hızlanabilir. Milletin RK kararını beklediğini biliyor.
    RK kararı ve sonrasında durumun üstüne de yatabilir, kolaçan etmeye devam da edebilir.

Borsanın bir iki ayı kötü geçireceği varsayılıyor.
    Önümüzde fırsatlar çok. Spekülatörün niyeti ucuza mal toplamak, bizim niyetimiz ucuza mal yedirmemek.

Öyleyse gölge boksuna devam.. (spekülatör pehlivandı, simdi boksör oldu)
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

6.  Alıntı Originally Posted by ocak20 Yazıyı Oku
    Yanlış bilmiyorsam yönetim bir defaya mahsus semaye tavenı üzerinde sermaye artışına gitme hakları var diye biliyorum.
    Meseleyi olduğu gibi görmek gerekiyor ky duygusal olmamalı burada sermaye tavanını ve arttırımı bu zorunlu yapacak kaçarı yok bedelli kendi adıma beklemiyorum images%20(2).jpeg

hiç bir fikrim ve önerim yatırım tavsiyesi değildir. Ciddiye alınmasın sorumluluk kabul etmiyorum

7. Nasıl da sabırlı. İğneyle kuyu kazar gibi.
    Sanki hisse toplamıyor da dalından kiraz topluyor.
    Alçaktaki dallara dokunuyor, sonra geri çekiliyor, veren olursa bir daha.

İstediği kadar alamadığı için ayak oyunlarına devam ediyor.

O sabırlı da ben sabırsız mıyım !!!
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

8.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Nasıl da sabırlı. İğneyle kuyu kazar gibi.
    Sanki hisse toplamıyor da dalından kiraz topluyor.
    Alçaktaki dallara dokunuyor, sonra geri çekiliyor, veren olursa bir daha.

İstediği kadar alamadığı için ayak oyunlarına devam ediyor.

O sabırlı da ben sabırsız mıyım !!!
    Onu bukadar rahat hareket ettiren yabancı fonların ülkeden nerdeyse çıkmış olması o nedenle eli çok rahat ky alımı pek umrumda değil zira alan satıyor gücü belirli paraya ihtiyacı var

İkinci rahat hareket ettiren telegram daki zübükler önce ufak ufak gruplar kuruyor Ufak dediklerim de 1000 yakın sayıları var satılan lotları ky realize etmesini bloke ederek yıllarca büyük umutlarla ölü balık gibi beklemesi buda patronun işine geliyor zaten genelde patronun adamı bu tayfa sonra ky dostu diye dolanır bu dolandırıcı tayfası...

Siz bakmayın muhalefet ayaklarına patronun düzgün bir şekilde işi olsa enflasyon değerleme ve amortisman giderleri ni adam gibi açıklar da bilirsin neyimiz nekadar

Tek diyebileceğim bu kağıdın 3 haneli olması gerektiği halka açık oranı %19 olacak dolar bazında BIST deki en ucuz hisse olacak borcu neredeyse olmayacak da bu hisse burada olacak şunu asla unutmayın ecyat 18 TL iken biz 9 larda idik işin trajikomik yanı ecyat bile hâlâ ucuz [emoji6]

Sayfa 432/611 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •