Şekerin fişi çekildi mi acaba.
Originally Posted by rebelyus Şekerin fişi çekildi mi acaba. ne şekeri ne tuzun hepisinin fişini çektiler ellam emma kımsenin mabadı yemıor şortlamaya...hepimiz gölgemizden korkuoz...akşama abka gelirde neye dayanarak şort açtınız ülen dermi diye
Originally Posted by rosense Dünyaya bakıyoruz hiç bir endekste böylesine bir hareket olmadı yada ben rastlamadım, güne yaklaşık +%5.6 GAP’li başlayarak stopun içinden geçtiler. Viop topiginde bu konu üzerine kimsenin konuşmuyor olması enterasan...
Originally Posted by tarkank ne şekeri ne tuzun hepisinin fişini çektiler ellam emma kımsenin mabadı yemıor şortlamaya...hepimiz gölgemizden korkuoz...akşama abka gelirde neye dayanarak şort açtınız ülen dermi diye Şort giymeyin alırlarsa kötü oluyor , Ben 1,2 gün daha bekleyecem
Originally Posted by rebelyus Şort giymeyin alırlarsa kötü oluyor , Ben 1,2 gün daha bekleyecem valla ben dayanmadım giydim bi dene..pıyasa çok kötü ama seans sonu sürüpriz olursada kursunlarımı sıkarım birazda hulk şort var ..haydi hayrlısı...
ağustos yükselişini iliklerine kadar yaşayan kim var aramızda...
neyse daha hisse yazmayayım sırf burayı sevdiğim için yazıyorum yeri burası olmasa da napayim
banka puan durumu tablosuna göre... 29 ağustosa göre nominal fiyat üzerinden... halkb isc yi... vakbn da ykbnk geçti... halkb hedefi akbank... vakbn hedefi isc... kıyasıya bir yarış...
Forum Rules
Yer İmleri