Sayfa 632/1000 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,049 - 5,056 arası.

Konu: Viop XLIII

1. olmaz diye bir sey yok piyasada
    seni almasi icin gereken fiyat ne o onemli
    200 gunluk ile yapisik ikiz oldular 200 gunluk altinda genede %25-30 luk daha firsat veriyor .
    ilk 6 ayliga bakinca bu firsati vermesi imkansiz gibi gozukuyor
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Benim kafada artık farklı hisse kalmadı abey.

Her hisse illa beni alacak diye bir kaide yok bensiz giden çok oluyor onlara da el sallıyoruz.

Ama beni alır bence kıyamaz Ereğli
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

2. https://www.hisse.net/topluluk/showt...39#post6074939

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    yav deniyor ki eylülde şey girişi olacak borsalar coşacak şey düşecek hatta isviçre pankaları şeyi olanları açıklayacak devlet çökmesin diye olikarklar şey getirip bozduracak cak cak cak pekiiiiiiii bu kadar şey gelecek de ne demeye gece ansızın ZK genelgesi çıkıyor şirketler de şey bozsun diye pankalar zorlanıyor la siz kime ayak yapıyonuz ayılar yer mi acı ayılar anca bal yer bal
    baass pala şelale back day kurtarmaz black week ossun ya la

Ne kadar fakirdir sabrı olmayanlar

https://www.hisse.net/topluluk/showt...17#post6074717
    Hayat hoş gerisi boş

3. https://www.hisse.net/topluluk/showt...74#post6074874

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Abkanin vade gecis gaplari ile ilgili tezleri vardi gorup ekim vade icinde yazarsa iyi olur . bazi vadelerde kapaniyor bazilarinda kapanmiyor diye yazmisti diye hatirliyorum

Tatilmi kaldi abi, gecen hafta hallettik o isi hatta donuste Bear abinin yanina ugradim cayini ictik boregini yedik
    Bir terslik cikmaz ise planda yeni tatil var 15 eylul gibi 3 gun madrid 3 gun barselona belki donusu Almanyadan yapip 2 3 gunde almanya olabilir.

Yunan a daha once hic kalici olarak gitmemistim 5 gun daha kalsam geri Turkiye ye donmezdim herhalde.
    Sudan ucuz bir ulke
    Ben onu bilemem ki ..Sayın ABKA'ya sormak lazım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Vade geçiş gapı 3471
    Bakalım gapı dolduracaklar mı
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...74#post6074874

Ben onu bilemem ki ..Sayın ABKA'ya sormak lazım
    Ki kendisi , rahatsız etmeyin dedi

Bize düşen rahatsız etmemek

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Sessizce forumu izliyorum..Abiler, benden ne istiyorsunuz?
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...95#post6074495
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Uzl. Fiyatını herkes görüyor mertabi niye üüle bişii istedin benden, aklından neler geçiyor.
    Diğer konu ise yine Kıbrıs'a mı gidiyorsun ilk uçakla
    Dayucuğum benden üttüğün paraları hatunlara yedirip duruyun, seni bi gün yakalıycam olm bu iki oldu, sen bittin
    Sevgili Reis

Ben şimdi çıkıyorum ..bir bütün olarak eğlenceli bir gün ve gece oldu ..

Değerli şahsında ,tüm dostlarıma huzurlu geceler

https://www.youtube.com/watch?v=NBC8Y1fQ90I

The day belongs to the liones ...
    Hayat hoş gerisi boş

6. Acı lazım abi.

Küfür edecekler. Lanet edecekler. Ülkeye başkana şirkete sahibine tahcaciya. Panik olacak üzüntü olacak ümitsizlik olacak.

Risk buralarda düşük oluyor.

Mesela 26 Temmuz Ülker almaya başlamışım. Öyle yerlerde mal almayı seviyorum tarz olarak o tarz. Tabi Ereğli sana o fırsatı vermez ama yani yine bi hikaye istiyorum olmadı denk gelmedi
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    olmaz diye bir sey yok piyasada
    seni almasi icin gereken fiyat ne o onemli
    200 gunluk ile yapisik ikiz oldular 200 gunluk altinda genede %25-30 luk daha firsat veriyor .
    ilk 6 ayliga bakinca bu firsati vermesi imkansiz gibi gozukuyor

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Acı lazım abi.

Küfür edecekler. Lanet edecekler. Ülkeye başkana şirkete sahibine tahcaciya. Panik olacak üzüntü olacak ümitsizlik olacak.

Risk buralarda düşük oluyor.

Mesela 26 Temmuz Ülker almaya başlamışım. Öyle yerlerde mal almayı seviyorum tarz olarak o tarz. Tabi Ereğli sana o fırsatı vermez ama yani yine bi hikaye istiyorum olmadı denk gelmedi
    ben ereğliyi hergün takip ediyorum ama o kadar çok kaybeden varki karşıt düşünceye hemen tepki veriyorlar herkes onay makamı istiyor...
    açık ve net söyliyeyim..ben bir tahtada olsam ve kayıp olsa pozisyon..ne kadar çok anti tez varsa hepsini duymak isterdim vede düşüncelerini paylaşana teşekkür ederdim.

y.t.d

8. Sonuçta ben de öyle idim kimseyi eleştirmiyorim.

Poza girince olumlu pozdan çıkınca olumsuz yorum arardım.

Aldığım uzaya sattığım yerin dibine gitsin isterdim. Öyle yorumlar arardım.

Kuskuyu yiye yiye o.pu olduk. Kendi fikrimizden bile şüphe eder olduk.

Şüphe tek gerçektir borsada. Bir fiyat iki de yön var kazanan haklıdır en iyi analizi yaparsın gelir bi çizerler ağzın açık izlersin.

Bankalara herkes ağzını burnunu kıvırıyor idi ne oldu?

Boynuzlu taşıdık kaç sene 20 liraya gitse hırsım ve zararım anca çıkar ama pozu kapattım acil başka yere para gerekli eccuk düşse şimdi mesela benden kral borsaco yok.

Sürse 8 liraya alabilecek misin?

Iste psikoloji dio ya yemekci abeyim.

Psikoloji o işte. Alabilecek misin? Sen alırsın gibi bu işi bilion pisyedili abey.

Ama sabah akşam eregli nöbet tutan adam bilemiyor. O da mazot olacak dayak yiyecek öğrenecek veya bırakacak.

Parayla değil sırayla bu işler. Hem para hem sırayla desek daha doğru sanki gerci
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    ben ereğliyi hergün takip ediyorum ama o kadar çok kaybeden varki karşıt düşünceye hemen tepki veriyorlar herkes onay makamı istiyor...
    açık ve net söyliyeyim..ben bir tahtada olsam ve kayıp olsa pozisyon..ne kadar çok anti tez varsa hepsini duymak isterdim vede düşüncelerini paylaşana teşekkür ederdim.

y.t.d

Sayfa 632/1000 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •