Evde beş sanayide onbeş hardcore zam...
Evde beş sanayide onbeş hardcore zam...
Bir vadeyi daha bitirdik, bugün ekime 5642 poz. taşınmış kalanı 3471 fiyat ile uzl. gitmiş, toplam aps 321078 ceton ve 3637 ort fiyat ile yarın yeni vadeye başlıycaz.
Aralık vadeyede bugün gıcır gıcır cillop gibi sıfır kilometre 2009 adet yeni ceton atılmış
Zor bir vadeydi, ayular çok hırpalandı, sağ kalan ayu var mı bilmiyorum ama kasa çok zayıf ve ceton çok eksildi.
Hamdım Piştim Yandım
bana gerçek ayı olmayı öğret Bozkurt abim...kurtdan geceleri mi dönüşülür ayıya ?
sanırım zengin olmadığım için hep elimde senet olsun toplamda long olayım istiyorum...
palada benim bu zaafımı bildiği için kullanıyor.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Enerji maliyetlerinin artması negatif...Sanayide bu kadar yapılır mı, sanayici ucuz üretecek de satacak da...Düzeltme kaçınılmaz olur.
Ayuluk zor iştir, herkes şortcu olamaz pisyedili abi
Zengin isen lönkcülüğe devam et, buffet abi gibi eline para geçtikçe al, ne bulursan al biriktir. zenginlik biriktirmeyle olur.
Benim bi dene tanıdığım lönkcü abi var, herif 20 yıldır biriktiriyor ne bulursa alıyor alıyor paso alıyor... bi araba yetmedi bi daha aldı, bir ev yetmedi bir daha aldı.
Ben fakirliği seviyorum, bana mutluluk veriyor![]()
Hamdım Piştim Yandım
Büyük bir kıvançla düzeltiyorum: Nasrullah Abi hayatta ve toparlanıyor.
https://mobile.twitter.com/AtillaYes...99420479266822
Yer İmleri