Sayfa 636/1000 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,081 - 5,088 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Evde beş sanayide onbeş hardcore zam...

Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    İyi geceler arkadaşlar.
    Şimdi eve geldim.
    Dedim bizim arkadaşlar yönü yazmış olur[emoji1787]
    Yine yazmamışsınız.
    Neyse
    Zaten hepimiz düşüş bekliyoruz.

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yönü söylüyeyim ne varki...3 ay önceye kadar en az 15 büyük kupa ortalama 3 bardak olsa 45 bardak çay içiyorumdum azalttım yarıyarıya...
    yön belli hedef Rize

y.t.d.

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yarın tatil, bu akşam seansında ne kadar poz. kapatıldı bilemeyiz, bugün 20503 dene ceton eksilmiş, ekime poz. taşınmamış hatta ekim vade kasadan da 2610 dene ceton eksilmiş, aralık vadeye yeni gıcır gıcır 251 ceton atılmış.
    totalde bu vadede yaklaşık 80bin ceton buharlaştı, belli ki pala hüpletti, hepimizi üttü, piyasada sağ ayu bırakmadı.
    Görüntüye göre ekime şort poz. taşınmıyor.
    Bir vadeyi daha bitirdik, bugün ekime 5642 poz. taşınmış kalanı 3471 fiyat ile uzl. gitmiş, toplam aps 321078 ceton ve 3637 ort fiyat ile yarın yeni vadeye başlıycaz.
    Aralık vadeyede bugün gıcır gıcır cillop gibi sıfır kilometre 2009 adet yeni ceton atılmış
    Zor bir vadeydi, ayular çok hırpalandı, sağ kalan ayu var mı bilmiyorum ama kasa çok zayıf ve ceton çok eksildi.
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bir vadeyi daha bitirdik, bugün ekime 5642 poz. taşınmış kalanı 3471 fiyat ile uzl. gitmiş, toplam aps 321078 ceton ve 3637 ort fiyat ile yarın yeni vadeye başlıycaz.
    Aralık vadeyede bugün gıcır gıcır cillop gibi sıfır kilometre 2009 adet yeni ceton atılmış
    Zor bir vadeydi, ayular çok hırpalandı, sağ kalan ayu var mı bilmiyorum ama kasa çok zayıf ve ceton çok eksildi.
    bana gerçek ayı olmayı öğret Bozkurt abim...kurtdan geceleri mi dönüşülür ayıya ?
    sanırım zengin olmadığım için hep elimde senet olsun toplamda long olayım istiyorum...
    palada benim bu zaafımı bildiği için kullanıyor.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

5. Enerji maliyetlerinin artması negatif...Sanayide bu kadar yapılır mı, sanayici ucuz üretecek de satacak da...Düzeltme kaçınılmaz olur.

6. Ayuluk zor iştir, herkes şortcu olamaz pisyedili abi
    Zengin isen lönkcülüğe devam et, buffet abi gibi eline para geçtikçe al, ne bulursan al biriktir. zenginlik biriktirmeyle olur.
    Benim bi dene tanıdığım lönkcü abi var, herif 20 yıldır biriktiriyor ne bulursa alıyor alıyor paso alıyor... bi araba yetmedi bi daha aldı, bir ev yetmedi bir daha aldı.
    Ben fakirliği seviyorum, bana mutluluk veriyor
    Hamdım Piştim Yandım

7. Büyük bir kıvançla düzeltiyorum: Nasrullah Abi hayatta ve toparlanıyor.

https://mobile.twitter.com/AtillaYes...99420479266822

8.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Yarın akşam pazarı ne yazıcağımı biliyon değil mi
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 636/1000 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz