Sayfa 660/1000 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670710760 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,273 - 5,280 arası.

Konu: Viop XLIII

Alıntı Originally Posted by onuncu köy Yazıyı Oku
    1500'teki konuşmadan mühim bir şey çıkabilir.
    erken -baskın seçim felan çıkmaz bence..seçim zamanında olcak gibi duruyor...belkim genel af çıkabilir ddiorlar...

SPOT,

temmuz ortasından beri bin puan koymuş üstüne. korkunç bir rakam.

hala da satmaya istekli değil. düzeltme olsa bile hızla yukarı koparacak gibi.

daha önce de milyorlarca kere yazdığım gibi. palanın malı çok kıymetli. satmaya kıyamıyor. sene sonuna 4-5 arasına oturursa hiç şaşırmam. sonra oturup bilanço temettü vs bekleriz. belki o aralar sağlam düzeltme gelir.

o da belki yani.
    audentes Fortuna iuvat

4.  Alıntı Originally Posted by Göktürk Yazıyı Oku
    Bu piyasaya ne oldu yine dipten 10bin puan çizdiler, aylardır aynı hareketleri yapıyor.

POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bence derdi büyük ondan

5. o satışlar eskidendi ... bu enflasyonda zar zor değerini bulan hisse artık çakılmaz.. geçti o günler.. ( yüzde180 enflasyonda günlük kabaca yüzde 0,4 değer kaybediyor herşey..

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    benim hesaplarıma göre son tavanları vavakla hulkun bugünkü, artık burdan dönüp sert bi satış gelmeli 17 aralık ta olduğu gibi...hatta ereğli grafiğine bir bakarsanız nerdeyse aynı 5 gün gaplı yukarı açılış 5 gün sonunda taban olmuş...hayırlısı bakalım ben hulk şortlamaya devam ediom zarar çok buyuk ama tek tabanda köşeliğiz işallah...

6. yeni vade ilk işlem long falan kalmadı diğer vadede kapandı hepsi ama fırsat kolluyorum bazı hisselerde...

Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    o satışlar eskidendi ... bu enflasyonda zar zor değerini bulan hisse artık çakılmaz.. geçti o günler.. ( yüzde180 enflasyonda günlük kabaca yüzde 0,4 değer kaybediyor herşey..
    galiba haklıısn dostum bugün böyle uyuz eşşek gibi kapatacaklar sanırsam...yeni fikrim asıl düşüş yarın olcak gibi saat 13-16 arası dibi bulursak yarın şortlardan kurtulcam bu nedir yauf......zalım pala ben long olsam nasıl düşürür varya peahh..

8. bahceli ne çıkaracak bakalım...

şakkadanak erken secim diyormuş...

Sayfa 660/1000 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670710760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •