Sayfa 1009/1122 İlkİlk ... 950990995999910071008100910101011101910591109 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 8,065 - 8,072 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Turizm uzaktan hoş geliyor ama aynı zamanda da pis bir sektör.

Müşterileri ırklarına, ülkelerine göre seçerseniz biraz daha çekilir bir hale gelebilir. Sizin mesajınızdan da bu anlaşılıyor zaten.

Ne olursan ol gel kafasına girerseniz Suriler, Pakiler, bizim kekolar falan mekanı işgal ederler ortalığı b*k götürür.

Rezervasyon isteyen Türkleri kabul etmeyince bu sefer kendinin keko olmadığını düşünenler sizi çarmıha gererler sosyal medyada. Ya da türlü aksiyonlarla yurtdışından falan alırlar rezervasyonlarını yabancıymış gibi gelirler

Bunlar internette sürekli okuduğum aksiyonlar. Olaylara mekan sahibi ve turist penceresinden ayrı ayrı bakınca nasıl da değişiyormuş işler.
    Geçen şöyle birşeyler karalamışım. Bugün de sözlük okurken şunlara denk geldim:

geçen sene başıma gelen bir olayı hatırlattı,
    bayram tatiliydi rus vatandaşı arkadaşlarım uygun fiyata tatil bulmuşlardı, şaşırdım euro cinsinden anlaşmışlardı. bana bahsedince ben de geleyim dedim, yakın arkadaşım çok iyi olur falan dedi,
    akşam beni aradı, böyle bir şey nasıl olur anlamıyorum ama tc vatandaşı olmuyormuş, rus ya da başka ülke pasaportu olması gerekiyormuş dedi bu tatil yeri üstelik tc sınırları içinde antalya'da ...
    https://eksisozluk.com/entry/142180706

almanya'da bir acentaya gidip türkiye için tatil almak isteğimi söyledim, aynı oteli turkiyede alsam iki katından fazlaydı. pasaportumu çıkarınca maalesef satamayacaklarini söylediler çünkü otel türkülere satmayın alman vatandaşları için bu fiyat demiş kendilerine! yani almanyada bile olsaniz kendi ülkenizdeki oteller size ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapıyor.
    https://eksisozluk.com/entry/142181088

2. Ba ba ba olaya bak adam Almanya'dan TC pasaportu ile rezervasyon yaptırmaya çalışmış onu bile kabul etmemişler.

Alman olacan kardeşiim aaallllmaaaaan

Allmann değil isen, İngiliz ol, Frank ol, Rus ol ama Türk olma yeter ki

3.  Alıntı Originally Posted by Kupavale Yazıyı Oku
    https://www.indyturk.com/node/511736...C4%B1-%C3%A7ok

Hani millette para yoktu. Para mevzu olunca kimse kimseyi kazimaz. Para adamı bile satar.
    Bu da millet aç diyenlere kapak olsun.
    Hiiiiiiiiiiççççç bişi olmaz diye boşuna demiyoruz burada aylardır hatta senelerdir..

Benzin 7 tl iken dese idi ki birisi 15 tl olacak seneye..
    Owww battık ettik moratoryum sokaklarda araba kalmaz cart curtt..

Deel 15 30 u gördü..
    Yine de bi gr gevşeme olmadı sokaklarda...
    Hayır bunu 20 yaşında birisi derse anlarım..derim ki tecrübesiz..öğrenir..
    Ama koca koca 40 ına 50 sine 60 ına gelmiş adamlar hala bu tür yorumlar yapınca komik oluyor..pokemonluk trollük oluyor işte..

4. Başlıkta bahsedilen muhabbet de her zamanki olaylar ama fiyat sanki bu sefer bir başka güzel.

Bize 66bin tl çekilen tatili Almanlara 600 euroya veriyorlar. Yok tur operatörü bütün odaları satın almış da istediği fiyattan satarmış da... Bu zamana kadar ben de inandım böyle olabileceğine ama bu fiyatlar arasındaki fark aşırı fazla. Üstüne bomba, o 600 euro'nun içinde uçak biletleri de dahil

Bu kadar bir fark olması mümkün mü sizce?

5. https://twitter.com/izzetcapa/status...8pLV6cu6Q&s=19

Almanya'nın ucuzluk marketi Lidl, Türkiye tatili satıyor iyi mi...
    5 yıldızlı otelde her şey dahil 22 gün tatil, uçak bileti de içinde 599 Euro...
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Ba ba ba olaya bak adam Almanya'dan TC pasaportu ile rezervasyon yaptırmaya çalışmış onu bile kabul etmemişler.

Alman olacan kardeşiim aaallllmaaaaan

Allmann değil isen, İngiliz ol, Frank ol, Rus ol ama Türk olma yeter ki

6. Kümesteki tavuklar zaten elindekini öyle veya böyle harcayacak, dışarıdan 1 dolar bile olsa gelsin de nasıl gelirse gelsin diye mi böyle?

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Arkadaşlar, dün sabah Encardım ile TEB atm'sine gidip 4000TL yatırmak istedim. (1 ay içerisinde 3 işlem ücretsiz yapılabiliyor) Parayı aldı, sonra teknik arıza deyip kartı iade etti, parayı yuttu, ekrana da 0850 ile başlayan bir numara yazıp, bu numarayı arayın dedi.

Ben numarayı aradım, Teb yetkilis çıktı, olayı anlattım, enpara (finansbank) müşterisi olduğumu öğrenince enparayı aramalısınız dedi. Enpara çözüm merkezine yazdım hemen, kayıt oluşturup en kısa sürede döneceğiz, sizin atm başında beklemenize gerek yok dediler.

Sonra bu sabah aradım, daha inceleme başlatmadık diye cevap verip, inceleme biter bitmez size haber vereceğiz yazdılar.

Daha önce başına bu tür para yutma olayı gelen arkadaş var mı acaba? Kaç günde çözülüyor, atm önünde parayı da saymıştım, herhalde atm kamerası çekmiştir, umarım bir sorun çıkmaz. Başına gelen, bilgisi olan varsa, haber verirse sevinirim...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Başlıkta bahsedilen muhabbet de her zamanki olaylar ama fiyat sanki bu sefer bir başka güzel.

Bize 66bin tl çekilen tatili Almanlara 600 euroya veriyorlar. Yok tur operatörü bütün odaları satın almış da istediği fiyattan satarmış da... Bu zamana kadar ben de inandım böyle olabileceğine ama bu fiyatlar arasındaki fark aşırı fazla. Üstüne bomba, o 600 euro'nun içinde uçak biletleri de dahil

Bu kadar bir fark olması mümkün mü sizce?
    Yukarıda forumdaş yazmıştı. Artan elektrik ve doğalgaz fiyatları nedeniyle oteller %20 zam yapmıştı bunlar elektriği farklı yerden alıyorlar sanırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 1009/1122 İlkİlk ... 950990995999910071008100910101011101910591109 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •