ha bu arada bizim unlu nerede hala topa girmedi mi?
ha bu arada bizim unlu nerede hala topa girmedi mi?
Sen şirketten henüz destekleyen ihale yüksek kar ortaklık satış vs olumlu bir haber gelmemişken Ankaralı çakalların gazıyla hiç aklını beynini kullanmadan araştırmadan onun bunun lafıyla önerisiyle yeni gelin gibi giden uçan hisseye atla,sonra o çakallar hisseye tecavüz edip gidince murat ülkeri suçla, omu dedi sana gel bu fiyatlardan mktkm al diye yada hissesini övecek bir açıklamamı yaptı da sana mal pazarladı?! Sanki herkes çok zeki çok akıllı hiç kendisini sorgulayan suçlayan yok,murat ülker şnde zaten başka işi yok mktkm daki kücücük yatırımcının küçücük parasın nasıl etsemde alsam diyo[emoji846]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Alıcı ortadan kayboldu sürekli üstten basıyorlar.
Son durak daha ötesi yok, vermezseniz daha çok beklersiniz eski fiyatlarda der gibi bir hareket var.
Ankaralılara laf atılıyor ama ben ankaralıların hisseyi 0,90 lardan 3 lere getirmelerine izin verilmesi tesadüfmüydü sanki ankaralılar kağıda 2 lerde girmiş gibi konuşuluyor mu nerdeydi 0,90 dan kağıt 3 e giderken şimdimi başına taş düştü aklına geldi benim maktk gibi bir firmam vardı diye yapmayın mu savunmayın ülkerde bizimde yaptığı hareketleri kimse unutmuş değil neymiş efendim ankaralılar falan filan yok öyle birşey bütün planlayıcı ve yön verici mu dan başkası olamaz ve ankaralıların parası çok %92 si sahipli hisseye girelimde cirit atalım kar yada zarar yazalım mı dediler...ky yatırımcının sırtına yükle semeri taşısın dursun olay bundan ibaret...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adamlar hisse toplamak için çıkıyorlar yola, biz küçük yatırımcılarda satacağına daha da alıyoruz. Adamı pirince giderken evdeki bulgurdan ettinizBu durumda çıkarır mı, şu son harçlıklarınızla aldıklarınızı biraz satında hareketlensin. Yoksa süründürmeye devam
![]()
![]()
Çok sayın Mu, biz bu hisseye sana güvenerek girdik bizi mahçup etme.Bizde hoşlanmıyoruz beklemekten, hedefimize ulaştır hisselerin senin olsun.
Hedef neresi sizce sayın capricornson
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri