Tarihi zirve temettü sonrası 4.84 e geliyor sanırım.Bugün değdirirler heral ya da cumaya kadar zirve tazelenir gibi.
.
Dohol ün 5.60-70 leri gördüğü yerde bizim en az 6.70-80 lerde olmamız lazım da bakalım görecez.
Tarihi zirve temettü sonrası 4.84 e geliyor sanırım.Bugün değdirirler heral ya da cumaya kadar zirve tazelenir gibi.
.
Dohol ün 5.60-70 leri gördüğü yerde bizim en az 6.70-80 lerde olmamız lazım da bakalım görecez.
Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
Gredit teki hacı abi zalımın oğlu nasıl girdi tahtaya da dağıttı çil yavrusu gibi dağıttı bit yavrularını.
Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
83 den aşağı basan hangi aracı kurumlardı
Duhul: Feb 2004
Credit belli donemlerde tahtaya geliyor.
Ilk zamanlar aniden gelir alir satmazdi ve gsd ralliye baslardi birkacgun sonrasinda.
Son 4 seferdir Credit aldigini ayni gun zararina satiyor.
Kim icin ugrastigi belli degil ama
Ust uste her islemde zarar etmez normalde. Oyunun parcasi.
Aksama eve sifir lotla donecek sanirim yine
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adadan yaklaşık 10.000 TL zararla integrali de gönderiyorlar.
Yer İmleri