Sayfa 248/993 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1. Kılıçdaroğlu Adayim demiş benim için enflasyon rakamlarından sonra en kötü haber

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kılıçdaroğlu Adayim demiş benim için enflasyon rakamlarından sonra en kötü haber
    Adayim dememis,

Kılıçdaroğlu'ndan adaylık açıklaması: Altılı masa ismim üzerinde uzlaşırsa hazırım.

https://www.karar.com/guncel-haberle...i-masa-1684962

3.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Adayim dememis,

Kılıçdaroğlu'ndan adaylık açıklaması: Altılı masa ismim üzerinde uzlaşırsa hazırım.

https://www.karar.com/guncel-haberle...i-masa-1684962
    Bu adam gitmezse ben biterim. Benim bütçe şuan bile patladı stoğa rağmen. Okul açıldığında servis aidat ve yakıt parası için para yok TÜİK yine bize giydirecek keskin kararlar almak zorundayım

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kılıçdaroğlu Adayim demiş benim için enflasyon rakamlarından sonra en kötü haber
    Ne dediğinin bir önemi yok. Kendi çalıp kendisi oynuyor hala farkında değil. 6'lı masa denen garabet oluşumun hayatta kalmak için Mansur'u aday göstermekten başka şansı yok. Onun dışındaki tüm olasılıklarda hayatlarının tokatını yiyecekler.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Ne dediğinin bir önemi yok. Kendi çalıp kendisi oynuyor hala farkında değil. 6'lı masa denen garabet oluşumun hayatta kalmak için Mansur'u aday göstermekten başka şansı yok. Onun dışındaki tüm olasılıklarda hayatlarının tokatını yiyecekler.

İnce olayını hatırlayın ...Adam tweetde ne yazdın sonra ne dedi...Ayrıca Akşener'in horoz gibi ötüp seçim günü nasıl görünmez olduğunu da hatırlatayım...

Adayın bence önemi 2.derece ...1 derece öneme sahip konu sandıklara sahip çıkıp seçimi kazanmak isteyip istemeyen muhalefet var mı yok mu!!!!!!

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    İnce olayını hatırlayın ...Adam tweetde ne yazdın sonra ne dedi...Ayrıca Akşener'in horoz gibi ötüp seçim günü nasıl görünmez olduğunu da hatırlatayım...

Adayın bence önemi 2.derece ...1 derece öneme sahip konu sandıklara sahip çıkıp seçimi kazanmak isteyip istemeyen muhalefet var mı yok mu!!!!!!
    Bu sefer farklı. Hiçbiri olmazsa kale gibi Ümit Özdağ duruyor orada.

7.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku

Benim için kazanmak önemli. Çünkü hiç bir şekilde bütçem yetmiyor. Yaş 50 evlenecek kız var evleneceğim dediği anda bittim. Arkadan oğlan var onun da askerlik var evlilik var. Elde var sıfır hangi imkanla olur bunlar.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim için kazanmak önemli. Çünkü hiç bir şekilde bütçem yetmiyor. Yaş 50 evlenecek kız var evleneceğim dediği anda bittim. Arkadan oğlan var onun da askerlik var evlilik var. Elde var sıfır hangi imkanla olur bunlar.
    Hepimizde aynı dert var...Benimde 2 üniversite öğrencim olacak ...şimdilik kendi kişisel harcamaları öteleyip çocukların eğitimini karşılıyoruz da bu enflasyon ortamında a.q nereye kadar dayanacağız???

Sayfa 248/993 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •