Sayfa 249/993 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 1,985 - 1,992 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1. Burda birçoğumuzun durumu aynıdır. Yaşı genç evi arabası varsa üstüne borcu da yoksa avantajlıdır. Geleceğe dair kimsenin artık bir dönem daha iyi kötü bunlar idare etsin diyecek durumunuz olduğunu sanmıyorum. Ha şu vardır azdan az çoktan çok gider mantığı. Benden çok gidiyor gidecek bir şey de kalmadı - taraf sürekli artıyor onu biliyorum

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Burda birçoğumuzun durumu aynıdır. Yaşı genç evi arabası varsa üstüne borcu da yoksa avantajlıdır. Geleceğe dair kimsenin artık bir dönem daha iyi kötü bunlar idare etsin diyecek durumunuz olduğunu sanmıyorum. Ha şu vardır azdan az çoktan çok gider mantığı. Benden çok gidiyor gidecek bir şey de kalmadı - taraf sürekli artıyor onu biliyorum
    ayasofya kaç dönem akp'ye genelde ve yerelde oy verdin, ağlamak yok akp ile yola devam..

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kılıçdaroğlu Adayim demiş benim için enflasyon rakamlarından sonra en kötü haber
    Borsa bu yüzdenmi bu kadar arttı acaba bugün

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Haziran da bir hesap yaptım seneye kadar gıda almayacağım dedim. Kredi kartı 0 büyük kızin evlenince çalışabilmesi için a101 den kurtardım yeni işe soktuk tek sorun iş yeri ulaşımı. Otobüste Suriyeliler var. gidip gelmesi için kredi çekip 60 bin TL lik araba aldık daha şimdiden bütçe başa baş gidiyor. Okul giderleri eksi, yakıt eksi yazıyor demekki markete gidip gelmesen kuru ekmek pazar parası faturalar bir emekli maaşı. Yeniden hesap yapmak gerekiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    ayasofya kaç dönem akp'ye genelde ve yerelde oy verdin, ağlamak yok akp ile yola devam..
    İki kez verdim toplamda ben erken akıllandim o iki oyum da hala içimi sızlatıyor

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    İnce olayını hatırlayın ...Adam tweetde ne yazdın sonra ne dedi...Ayrıca Akşener'in horoz gibi ötüp seçim günü nasıl görünmez olduğunu da hatırlatayım...

Adayın bence önemi 2.derece ...1 derece öneme sahip konu sandıklara sahip çıkıp seçimi kazanmak isteyip istemeyen muhalefet var mı yok mu!!!!!!
    haftasonu meral hn ın, sedat bucak ziyareti boşuna değildir....
    tabi gençler susurluğu blimez, değişim gelecek sanır

https://kronos35.news/tr/iyi-parti-l...ucaka-ziyaret/
    Memento mori

7.  Alıntı Originally Posted by freshwind Yazıyı Oku
    Borsa bu yüzdenmi bu kadar arttı acaba bugün.
    Yoksa SPK'yi kanser gibi sarmis soygun duzeninin ayrintilari ortaya ciktikca mi artiyor.

Adam bunca yolsuzlugu, hukukun bitmisligini, daha bu ortaya cikanlarin gercek soygun duzeyinin cok kucuk bir parcasi oldugunu biliyor, ogreniyor, hala bunlar giderse ben bittim diyor.

Kurtulusu icin tek alternatif icin neler diyor.

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    haftasonu meral hn ın, sedat bucak ziyareti boşuna değildir....
    tabi gençler susurluğu blimez, değişim gelecek sanır

https://kronos35.news/tr/iyi-parti-l...ucaka-ziyaret/
    Bucak yeşil susurlukta ki rahmetliler ağarlar vs....

Neyse hakkımızda hayırlısı

Sayfa 249/993 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •