-
Ben fetonun Hastanesi'nde çalıştım erken akp yi terkettim diyordum o zamanlar fetoculere bu sizide dikecek. Aynen şunu diyorlardı dünya lideri bu adam ve böyle konuşursan seni gönderirler bu hastaneden.
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
İki kez verdim toplamda ben erken akıllandim o iki oyum da hala içimi sızlatıyor
sızlamaya kekik yağ iyi gelir, dere geçilirken at değiştirilmez ailende diğerlerine de kötü örnek olma..
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Haziran da bir hesap yaptım seneye kadar gıda almayacağım dedim. Kredi kartı 0 büyük kızin evlenince çalışabilmesi için a101 den kurtardım yeni işe soktuk tek sorun iş yeri ulaşımı. Otobüste Suriyeliler var. gidip gelmesi için kredi çekip 60 bin TL lik araba aldık daha şimdiden bütçe başa baş gidiyor. Okul giderleri eksi, yakıt eksi yazıyor demekki markete gidip gelmesen kuru ekmek pazar parası faturalar bir emekli maaşı. Yeniden hesap yapmak gerekiyor.
Benimde mevcut durumu iyileştirmenin tek yolu emekli maaşı bağlanması...Onun içinde gerekli işlemleri başlattım...İnş bu ay dilekçe vermek nasip olur
-

Originally Posted by
realities
sızlamaya kekik yağ iyi gelir, dere geçilirken at değiştirilmez ailende diğerlerine de kötü örnek olma..
Amacınız ne. Ne yapmak istiyorsunuz sizinle hiç kavga etmedik
-

Originally Posted by
heval
Benimde mevcut durumu iyileştirmenin tek yolu emekli maaşı bağlanması...Onun içinde gerekli işlemleri başlattım...İnş bu ay dilekçe vermek nasip olur

İnşallah olur
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Amacınız ne. Ne yapmak istiyorsunuz sizinle hiç kavga etmedik
Asil senin amacin ne ?
Milletin cani burnunda, bicak kemige dayanmis, bunlar giderse bittim ben demenin mantigi ne ?
-

Originally Posted by
realities
Bak şunu bilmenizi isterim akp ye oy veren adam babam dahil ya çoğu ile kavgalıyim ya da zerre müsamaha muhatapligim yok. Silivri soğuk ağzımı açtırma
-

Originally Posted by
Tinaz
Asil senin amacin ne ?
Milletin cani burnunda, bicak kemige dayanmis, bunlar giderse bittim ben demenin mantigi ne ?
Pardon abi gitmezse olacaktı gözler âma olunca
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri