Sayfa 250/993 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1. Ben fetonun Hastanesi'nde çalıştım erken akp yi terkettim diyordum o zamanlar fetoculere bu sizide dikecek. Aynen şunu diyorlardı dünya lideri bu adam ve böyle konuşursan seni gönderirler bu hastaneden.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İki kez verdim toplamda ben erken akıllandim o iki oyum da hala içimi sızlatıyor
    sızlamaya kekik yağ iyi gelir, dere geçilirken at değiştirilmez ailende diğerlerine de kötü örnek olma..

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Haziran da bir hesap yaptım seneye kadar gıda almayacağım dedim. Kredi kartı 0 büyük kızin evlenince çalışabilmesi için a101 den kurtardım yeni işe soktuk tek sorun iş yeri ulaşımı. Otobüste Suriyeliler var. gidip gelmesi için kredi çekip 60 bin TL lik araba aldık daha şimdiden bütçe başa baş gidiyor. Okul giderleri eksi, yakıt eksi yazıyor demekki markete gidip gelmesen kuru ekmek pazar parası faturalar bir emekli maaşı. Yeniden hesap yapmak gerekiyor.
    Benimde mevcut durumu iyileştirmenin tek yolu emekli maaşı bağlanması...Onun içinde gerekli işlemleri başlattım...İnş bu ay dilekçe vermek nasip olur

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    sızlamaya kekik yağ iyi gelir, dere geçilirken at değiştirilmez ailende diğerlerine de kötü örnek olma..
    Amacınız ne. Ne yapmak istiyorsunuz sizinle hiç kavga etmedik

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Benimde mevcut durumu iyileştirmenin tek yolu emekli maaşı bağlanması...Onun içinde gerekli işlemleri başlattım...İnş bu ay dilekçe vermek nasip olur
    İnşallah olur

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Amacınız ne. Ne yapmak istiyorsunuz sizinle hiç kavga etmedik
    Asil senin amacin ne ?

Milletin cani burnunda, bicak kemige dayanmis, bunlar giderse bittim ben demenin mantigi ne ?

7.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    Bak şunu bilmenizi isterim akp ye oy veren adam babam dahil ya çoğu ile kavgalıyim ya da zerre müsamaha muhatapligim yok. Silivri soğuk ağzımı açtırma

8.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Asil senin amacin ne ?

Milletin cani burnunda, bicak kemige dayanmis, bunlar giderse bittim ben demenin mantigi ne ?
    Pardon abi gitmezse olacaktı gözler âma olunca

Sayfa 250/993 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •