Sayfa 767/1000 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 6,129 - 6,136 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Matrix, Forex, İdeal vs programları SPK incelemeli, oradan kimin ne alıp sattığı online gözüküyor.

Oysa bankalarda hassas kişilerin müşteri bilgilerine bakanlar bile raporlanıyor diye biliyorum. Tapu'da birileri bakmış yargıya havale edilmişlerdi, hatta belediyeler bile bakamıyordu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Tam kontrol altında aslına.
    Spek kağıdı gibi
     Alıntı Originally Posted by baran6734 Yazıyı Oku
    endeks kontrolden çıkmış durumda..
    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. kriptoda zamanında çıkanlar paraya para kattı...

bunuda %10 luk kesim oluşturdu...

diğerleri hala ekrana bakıyor...

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bu bizim kullandıgımız matriks mi?

Zehra Taşkesenlioğlu’nun eşi Ünsal Ban ve #Samsun AKP Vekili Çiğdem Karaaslan’ın eşinin ortağı olduğu Matriks şirketinin, #BIST'te keriz silkeleme denilen yöntemle manipülasyon yaptığı ve İngiltere’de şirket kurup parayı yurtdışına kaçırdığı ortaya çıktı.
    karakemal okusun tusiyad , İnan kıraç dan bahsediyor.
    karakemal senin kulağın delik İstanbuldasın bildiğim kadarı ile şöyle Ataşehirde neler oluyor bitiyor ha biz biliyoruzda sende biliyorsundurda biraz Sıva yapıyorsun bazı konularda
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    GÜRSEL TEKİN; HDP ye bakanlık verilebilir,demiş..

Milli sav. bakanlığı mı; milli eğitim bakanlığı mı?

Abi en çok Mili sav. bak. VERİLİRSE NE OLUR DERİM?

Gürsel tekin, ltfen az konuş..TVye çok çıkma..çok söz hatasız olmaz.

6. Geçen bir videoda da baron olarak isim geçiyordu, S&P tweetlerinde de ismi geçti ama çok gündem olmadı gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. "17 Ağustos 2022", yirmi üç yıl sonra aynı tarihte, daha kurumsal, daha yerli, daha bi işi öğrenmiş şekilde.
    Şuradan dönecek/dönmeli yerine, daha da gidebilir mi sorusunun para bırakacağı zamanlardayız.
    Bu adamlar, bir sabah kalkıp da "hadi bankaları alalım da tavan yapalım" diyerek doğaçlama başlamadılar bu işe. En ufak ayrıntısına kadar hesaplanmış, herkesin ne yapacağını bildiği, görev tanımlaması a dan z ye eksiksiz şekilde yapılmış, takasları ayarlanmış, nerede ne kadar açık ya da short yapılacağı öngörülmüş, daha öncesinde küçük tahtalarda onlarca defa denenmiş, ellerinin alışık olduğu bir şeyi daha büyük montanlı, kurumsal bacağı daha kalın şekilde yapıyorlar. Zannettiğiniz, yargı geliştirdiğiniz hatta yargınızı önyargıya dönüştürdüğünüz, şartlandığınız şekilde ilerlemiyor bu işler. Küçüklü büyüklü binlerce yatırımcıyı, para sahibini, hatta, son tahlilde ülke gündemine haber akışı temin eden bir konudan bahsediyoruz, o elemanlar da bunun icracıları.
    Diyeceğim şu ki; "şartlanmayın". Şartlandığınızın farkına varamadığınızın en büyük kanıtı, geride mi kalıyorum duygusu ile yön inadınızın artmasıdır. Gerektiğinde uzak kalın ama şartlanmış şekilde asla devam etmeyin.
    Haberler sermayeye göre dağıtılır. Elli bin liranız varsa size ulaşan haber başkadır, elli milyonu olana ulaşan haber başka.

Esen kalın

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Matrix, Forex, İdeal vs programları SPK incelemeli, oradan kimin ne alıp sattığı online gözüküyor.

Oysa bankalarda hassas kişilerin müşteri bilgilerine bakanlar bile raporlanıyor diye biliyorum. Tapu'da birileri bakmış yargıya havale edilmişlerdi, hatta belediyeler bile bakamıyordu.
    neyini incelicen ülkede tuz kokmuş...

Sayfa 767/1000 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •