Sayfa 252/425 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352 ... SonSon
Arama sonucu : 3398 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1. Piyasa genelinde oyuncular, uygun çarpanlarda ( F/K 2,20 PD/DD 0,57 ), iyi bilançolu, temettü veren, prim yapamamış hisselere bakıyor...aklınızda bulunsun...

üstelik çok kısa zaman içinde % 122 bedelsiz verecek...muhtemelen bu perşembe onay gelir spk dan...

sonra uyarmadı demeyin, ben sattım uçtu vs... vs...yerine koyacaktım aldılar malımı elimden vs....demeyin

sonra ağlak ağlak kalırsınız ortada...

2. Iyide buna firsat verdi gsd tahtasinda beklemeden Bankalardan gyolardan enerji sepet portfoyumuzden parayi bulup GSD toplamaya baslayip normalin 2 kati lot sahibi oluyorsun.
    Trade etmeden bunun f/k sina bakan bistin cok gerisinde kaldi maalesef.
    Zamanlama hersey.. ve en zor sey..
    Ilk aldigim GSD fiyatu 1.78 olmasina ragmen biste enflasyona dolara karsi benim hesabimla GSD maliyetim kendi adima en az 5..
    6 olursa para kazanmis sayarim..
     Alıntı Originally Posted by Altay Yazıyı Oku
    Piyasa genelinde oyuncular, uygun çarpanlarda ( F/K 2,20 PD/DD 0,57 ), iyi bilançolu, temettü veren, prim yapamamış hisselere bakıyor...aklınızda bulunsun...

üstelik çok kısa zaman içinde % 122 bedelsiz verecek...muhtemelen bu perşembe onay gelir spk dan...

sonra uyarmadı demeyin, ben sattım uçtu vs... vs...yerine koyacaktım aldılar malımı elimden vs....demeyin

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Gsdho nun f k sı cartı curdu zaten hep böyleydi, yıllardır da böyle.

Geçen hafta endex %2,55+ yaptığında nötr kapamisti, dun endexe uydu bugün endexin altında. Yani gidemiyor.

Yavaş yavaş soğuyorum hisseden,galiba benden hissemi kapacaklar. Karar verme aşamasındayım.

Alıntı Originally Posted by Altay Yazıyı Oku
    Piyasa genelinde oyuncular, uygun çarpanlarda ( F/K 2,20 PD/DD 0,57 ), iyi bilançolu, temettü veren, prim yapamamış hisselere bakıyor...aklınızda bulunsun...

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : UZMAN1974; 06-09-2022 saat: 10:53.

4.  Alıntı Originally Posted by UZMAN1974 Yazıyı Oku

Geçen hafta endex %2,55+ yaptığında nötr kapamisti, dun endexe uydu bugün endexin altında. Yani gidemiyor.

Yavaş yavaş soğuyorum hisseden,galiba benden hissemi kapacaklar. Karar verme aşamasındayım.

Daha ucuzunu bulmadıkça değiştirmem.Holdinglerin en ucuzu,genel borsanın en ucuz karından biri.Eninde sonunda fiyatlama yapılır.Yeter ki bu karlılık devam etsin.3. Çeyrek 200 milyon civarı kar gelsin yeter.

Gummmm ve eksiye geçti,saat 11.17,yuh be,
    4.64 den 4.53 e,ı ıh bundan bi bok olmaz

6.  Alıntı Originally Posted by UZMAN1974 Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by UZMAN1974 Yazıyı Oku
    Gummmm ve eksiye geçti,saat 11.17,yuh be,
    4.64 den 4.53 e,ı ıh bundan bi bok olmaz

Cart,curt,güm,pat eksiye geçti,bundan bi mok olmaz,sanırım malımı alacaklar vs vs.Sevgili ortak benden sana tavsiye kendini fazla kasma ve satarsan da 3 ün 1 i kalsın.Bana dua edersin gibime geliyor.
    .
    Syg
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

Sattım ortak, % 35 i ile aksen aldim.
    Bedelsiz haberi gelirse bubhareket yaparsa bi %35 daha saticam.
    Geriye kalan 3 ün biriyle de insalla hepimize 2.5 kat kar gösterirler

Alıntı Originally Posted by gselman Yazıyı Oku
    Cart,curt,güm,pat eksiye geçti,bundan bi mok olmaz,sanırım malımı alacaklar vs vs.Sevgili ortak benden sana tavsiye kendini fazla kasma ve satarsan da 3 ün 1 i kalsın.Bana dua edersin gibime geliyor.
    .
    Syg

Alıntı Originally Posted by UZMAN1974 Yazıyı Oku
    Sattım ortak, % 35 i ile aksen aldim.
    Bedelsiz haberi gelirse bubhareket yaparsa bi %35 daha saticam.
    Geriye kalan 3 ün biriyle de insalla hepimize 2.5 kat kar gösterirler

Sn Uzman siz sattınız ben aldım.4,65 maliyetim var zarardayım fakat hisse hurda fiyatından işlem görüyor.Gemileri hurdacıya satsınlar.

Sayfa 252/425 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •