Sayfa 804/1000 İlkİlk ... 304704754794802803804805806814854904 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 6,425 - 6,432 arası.

Konu: Viop XLIII

1. rallinin biteceği dönguyu söylüyorum halkbank 50 tl olunca ytd

2. bu prkme öyle kağıt ki fırsat vere vere gidiyor

3. Olması gereken sağlıklı fiyat haraketi ve düzeltmedir olur mu bekleyeceğiz.

Koşulları varmış bakalım olacak mı?
    Saat 15:00’dan sonra endeks düzeltme sürecine girebilir.

4. Sözcü'de her gün borsa coştu bursa kudurdu borsada herkes milyarder oldu haberleri çıkıyor. Bu ortamda böyle öpücükler olacak illa ki. Şöyle verse tabana da bütün zehri kussak sonra devam etsek...

5.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    dayucum hemen çökertemez kanımca saat 16.00ya kadar aşğaı yukarı yapa yapa yedircek malı sonra con cons açınca gömecekler gibi....
    Ne çökmesi tarkank abi, çuvalı doldurup fışkırttırma peşinde herif halen benim battığımı sanıyor olmalı, akşam bakalım kasadaki ceton durumuna, heyecana gerek yok, dönüş emaresi gelince o zaman sağlam gömeriz.
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    senin sistem hiç kenarda bekle demez mi
    Dün dedi ama nerden girip nerden çıkacağını kestimek için sürekli tetikte olmak gerekiyor. Dün kimse sat demezken o dedi bende tavanlara güvendim illaki zıplayacaktı zıpladı ama biz yine tutuk doymuyozki

7.  Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Dün dedi ama nerden girip nerden çıkacağını kestimek için sürekli tetikte olmak gerekiyor. Dün kimse sat demezken o dedi bende tavanlara güvendim illaki zıplayacaktı zıpladı ama biz yine tutuk doymuyozki
    Benim sistem dolar bazlı pıst 100 de 1.86-87 test etti üzerinde kalamazsa düzeltme dedi.
    ona göre pozisyon aldık bekliyoruz.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by breakeven Yazıyı Oku
    deneme yapıyorlar ya faizi 0a çekseler çat diye borsa tavan gider aylarca enflasyon yüzbinler venezuela gibi olur belkide
    olasılıklar hep masada
    Dayı böyle düşünen var ise burası Venezuela veya Arjantin değil olamaz..

Peynirin kilosu 500-1000 TL olamaz dayı yanlis düşünce bana göre.

Devletin altın ve döviz borcu var ayrıca bankalar döviz kredisi almış şirketler vs bunu nerde hedge ettilerse orası battı gitti zaten 18 extrem.bir rakam bana göre. Devletin 18 de borcu ne kadar olmuş bir bakiver abi..

Öyle bir hayat yok hayat durur. Hayal bunlar..burası Türkiye Cumhuriyeti dayı.

Dolar zaten 18 milyon olmuş canımızı almış

Sayfa 804/1000 İlkİlk ... 304704754794802803804805806814854904 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •