Sayfa 819/1000 İlkİlk ... 319719769809817818819820821829869919 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 6,545 - 6,552 arası.

Konu: Viop XLIII

1. onu mu alayım bunu mu alayım akbank ağlattı pistleri

2. Kısa vadeli düşük faiz kime yarar ona bakmak lazım. Uzun vadeli düşük faiz yok. Yani borcunu kapamak isteyen enerji şirketleri, ülker vs yararlanamıyor. Bol işletme sermayesi isteyen şirketler avantajlı. Perakende, vadeli alıp peşin satar onlara da çok yaramaz bence.

Diyanet vadesize yatırmayın vadeliye yatırın demesi ondan bence. Millet 1 aya geçse banka anında kredilerde 3 aya geçer. Eskiden 1 aydan kısa mevduat yoktu, 7 gün ihbarlı geldi sonra günlük repo, likit fon vs komple ülke gecelik yaşamaya başladı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    memedabi hem fala inanmıyorsun, hem de falsız yapamıyorsun...
    Borsada çalışan var mı emmi

Ne olacağını önceden yazıp bilgisayara yüklüyorlar mi? İnsanlar kader kısmet diyip besmele ile mi oturuyor ne olacağı belli olan yazılıma

Hep merak ediyorum

4. Makinanın başındaki sağlam içici adam yerinde durmuyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Borsa yazılımı hareketi hazirladi görelim ne yapacak

6. İçecek/gıda şirketleri bol işletme sermayesi ile çalışır bence ama incelemek lazım. Fast Moving Cunsumer Goods diye bir sektör de var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Gerçekten hisse bulmak çok zor,

Herif YKBNK'a gel gel yapıyor, alınca düşüyor, satınca yükseliyor, işlem hacmi 11 milyar TL, kedi köpek ile oynar gibi oynuyor.
    Tavana kitlenince hissenin alıcısı çok oluyor, birilerinin tavandan alma hastalığı olmalı, şuan sıkıntılı alırsak elimize verirler gibi duruyor ama bi tık daha iteklese mallar kapış kapış gider aslında
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by DBazli Yazıyı Oku
    Borsada çalışan var mı emmi
    Ne olacağını önceden yazıp bilgisayara yüklüyorlar mi? İnsanlar kader kısmet diyip besmele ile mi oturuyor ne olacağı belli olan yazılıma
    Hep merak ediyorum
    bizimkinin hakkında fikrim yok..
    gelecek 10 yıl için amerikan endekslerinin sene sonu kaçtan kapayacağının belli olduğuna eminim,
    ama ispat edemem...
    Memento mori

Sayfa 819/1000 İlkİlk ... 319719769809817818819820821829869919 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •